Ulei din Germeni de Grau, 10ml, Transvital

Ulei din Germeni de Grau, 10ml, Transvital

Disponibil la comanda online

SKU 16971
10,12 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei din Germeni de Grau, 10ml, Transvital de la Transvital

Obtinut prin presare la rece este un ulei hranitor si protector, recomandat in special pentru pielea uscata, pentru calmarea cutanata, pentru prevenirea imbatranirii pielii. Este un elasticizant remarcabil, astfel isi aduce beneficiile in masajele faciale, de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus.
Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi, cicatrici, fisuri si piele deteriorata.
Antioxidant puternic, emolient, antirid, regenerant, reparator si protector al tesutului cutanat, puternic anti-age, restructurant of connective tissue, normalizeaza tonusul.
Intareste si regenereaza parul si unghiile.

Ingrediente: Triticum vulgare germ oil, D,L-Tocopheryl acetate.

Mod de utilizare: Se poate administra ca atare sau se poate adauga ca ingredient in compozitii cosmetice (masca, lapte de corp, crema de zi).

Forma de prezentare: 10ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Transvital: TRANSVITAL COSMETICS este prezentă pe piața de produse cosmetice autohtone din anul 1994 si livreaza clienților uleiuri, balsamuri, geluri, unguente și emulsii cu extracte vegetale. Cosmeticele Transvital se adreseaza celor care doresc produse cosmetice naturale, realizate cu extracte din plante cu efecte benefice asupra tenului, pielii, parului, unghiilor (galbenele, catina, musetel, propolis, arnica, castan, aloe, sunatoare, ulei de argan extravigin, ulei din germeni de grau).
Cosul este gol
Nu ai produse favorite