Aboca ImmunoMix Plus sirop Bio pentru copii 210 ml 1+1/2 Gratis

ImmunoMix Plus sirop Bio pentru copii 210 ml 1+1/2 Gratis
82,79 lei

Nu este in stoc

Descriere ImmunoMix Plus sirop Bio pentru copii 210 ml 1+1/2 Gratis de la Aboca

ImmunoMix Plus sirop Bio pentru copiiAboca, 210 ml 1+ 1/2 Gratis

ImmunoMix Plus sirop Bio pentru copii -  cu echinacea, soc si gheara pisicii, pentru sistemul natural de aparare a organismulu. Ideal pentru copii. Este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de Echinacea (Echina2-LMF) si a sucului liofilizat de Soc. Formula este completata de mucilagiile extractului liofilizat de Nalba. Sucul de Soc si Mierea ofera produsului un gust placut, astfel incat sa faca ideala administrarea acestuia la copii. Eventuala prezenta de particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Echina 2-LMF:

  • extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida.
  • este un extract titrat si standardizat in echinacozide si polizaharide, pe care Aboca il obtine pornind de la o varietate de Echinacea pallida, cultivata direct de catre Aboca in regim de Agricultura Ecologica.

Avertizari: pentru utilizarea corecta a produsului in primii ani de viata ai copilului, se recomanda sa se solicite sfatul medicului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.


ImmunoMix Plus sirop Bio pentru copii 210 ml 1+1/2 Gratis - producator Aboca se regaseste in categoria Produse pentru copii - Imunitate copii si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Zahar din trestie de zahar*, Miere de Salcam*, Apa, suc concentrat din fructe de Soc (Sambucus nigra)* 1620 mg echivalent cu 12,3 g boabe de Soc proaspete, aroma naturala de Lamaie, mucilagii liofilizate din frunze de Nalba (Malva silvestris)* 363 mg, aroma naturala, extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida (Echinacea pallida) (Echina2-LMF)* 120 mg titrat in echinacozide 2% 2403 mcg si titrat in polizaharide (metoda HPLC-SEC) 20% 24030 mcg.
*Ingredient Ecologic.

Administrare

Pentru copiii de la 2 la 12 ani se administreaza 0,5 ml pentru fiecare kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi.
Pentru copiii peste 12 ani se recomanda 20 ml de produs pe zi.
Siropul se va administra de preferinta dimineata, pentru o perioada de cel putin 20 de zile, folosind dozatorul special; doza poate fi crescuta pana la doua administrari pe zi. Produsul poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, infuzii sau sucuri de fructe.
Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Aboca: Produse naturiste de la ABOCA-Italia sunt suplimente alimentare obtinute prin cercetare stiintifica (botanica, fitochimie, genetica, clinica, tehnologie) si cercetare ecologica. ABOCA investeste in cercetare, inovare si calitatea produselor. Firma Aboca considera ca plantele medicinale sunt remedii naturale pentru sanatatea oamenilor. Produsele Aboca se adreseaza adultilor si copiilor. Aboca- Inovatie pentru sanatate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social