Aboca Natura Mix Sprijin (copii) 50 gr

Natura Mix Sprijin (copii) 50 gr

Disponibil la comanda online

SKU 3885
58,54 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Natura Mix Sprijin (copii) 50 gr de la Aboca

Natura Mix Sprijin (copii), Aboca, 50 gr

Natura Mix Sprijin (copii) - si adulti, este un produs 100% natural, care contine Laptisorul de Matca Aboca exclusiv, liofilizat pornind de la 600 mg de Laptisor de Matca proaspat, asociat cu sucul liofilizat de Acerola, care are o actiune de sustinere si refacere. Formula este completata cu amestecul de fructe rosii Cyanidin-3, cu un inalt continut de antociani, constituit din sucuri liofilizate de Afine, Soc si Mure, selectate in mod special pentru actiunea lor sinergica. Mai precis, sucul liofilizat de Afine desfasoara o actiune antioxidanta si sucul liofilizat de Soc este util si pentru sistemele naturale de aparare ale organismului.

Datorita acestor caracteristici ale sale, Natura Mix Sprijin este indicat in urmatoarele cazuri:

  • perioade de oboseala
  • schimbari de anotimp
  • activitati zilnice solicitante.

Natura Mix Sprijin pliculete orosolubile este indicat pentru copii si adulti care au nevoie de un sprijin fiziologic pentru organism.

Cyanidin-3: din cercetarile Aboca, o selectie de sucuri liofilizate, usor de asimilat, foarte bogate iin cianidin-3-glucozida: o substanta naturala care apartine clasei antocianozidelor.


Natura Mix Sprijin (copii) 50 gr - producator Aboca se regaseste in categoria Produse pentru copii - Imunitate copii si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro


Compozitie / Prospect

Zahar din Trestie de zahar, Laptisor de Matca liofilizat, suc liofilizat din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia), Inulina din radacina de Cicoare (Cichorium intybus), Aroma naturala, suc liofilizat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), suc liofilizat din fructe de Soc (Sambucus nigra), guma de Acacia (Acacia senegal), suc liofilizat din fructe de Mur (Rubus fruticosus), extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus).
Cantitate pentru doza zilnica recomandata: 2 pliculete (5 g)
Laptisor de Matca liofilizat
200 mg caracterizat in acid 10-hidroxidecenoic 4% corespunzator cu 600 mg de Laptisor de Matca proaspata
18 mg
Suc liofilizat din fructe de Acerola;
170 mg
Cyanidin-3 compus din:
221,3 mg
Suc liofilizat + extract uscat din fructe de Afin;
97,50 mg
Suc liofilizat din fructe de Soc;
82,50 mg
Suc liofilizat din fructe de Mur titrat in antocianozide totale 3,4% exprimate drept clorura de cianidin-3-glucozida
41,3 mg
7,5 mg.

Administrare

Se recomanda administrarea unui pliculet pe zi, de preferat dimineata, pentru copiii sub 6 ani si 2 pliculete pe zi pentru copiii peste 6 ani si pentru adulti.
Continutul pliculetului poate fi dizolvat direct in gura sau poate fi diluat in apa, sucuri de fructe ori iaurt.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Aboca: Produse naturiste de la ABOCA-Italia sunt suplimente alimentare obtinute prin cercetare stiintifica (botanica, fitochimie, genetica, clinica, tehnologie) si cercetare ecologica. ABOCA investeste in cercetare, inovare si calitatea produselor. Firma Aboca considera ca plantele medicinale sunt remedii naturale pentru sanatatea oamenilor. Produsele Aboca se adreseaza adultilor si copiilor. Aboca- Inovatie pentru sanatate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social