Aghoras Argint coloidal AquaNano Cristal 10ppm 480 ml

Argint coloidal AquaNano Cristal 10ppm 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13143
29,51 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argint coloidal AquaNano Cristal 10ppm 480 ml de la Aghoras

Argint coloidal AquaNano Cristal 10ppm, Aghoras, 480 ml

Argint coloidal AquaNano Cristal 10ppm - este un sortiment de argint coloidal incolor, si cu un gust metalic mult mai putin pronuntat decat argintul coloidal Protect sau Forte. Din acest motiv poate fi utilizat cu usurinta de catre persoanele mult mai sensibile, precum copiii. Uneori, acest sortiment de argint coloidal isi poate transforma culoarea, capatand o nuanta galbena.

Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final. 

Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal, de obicei in galben sau brun, sau uneori culoarea se poate inchide pur si simplu. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal. Modificarea ulterioara a culorii argintului coloidal, semnifica de obicei doar formarea unui strat cristalin la suprafata particulei.

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.


Argint coloidal AquaNano Cristal 10ppm 480 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint 10ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 10-100 ml pe zi, dupa necesitati. Nu se va bea direct din recipient.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social