Apicola Georgescu Perle cu miere de manuka MGO 250+, propolis, vitamina C naturala, lamai 100g

Perle cu miere de manuka MGO 250+, propolis, vitamina C naturala, lamai 100g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Imunitate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Perle cu miere de manuka MGO 250+, propolis, vitamina C naturala, lamai 100g de la Apicola Georgescu

Perle cu miere de manuka, propolis, extract de acerola (vitamina C naturala) si ulei essential de lamai

Mierea de manuka provine din nectarul florilor arbustului de manuka originar din zonele nepoluate ale Noii Zeelande si are proprietăți antibacteriene si antiinflamatorii unice datorate compusului natural Metilglioxal (MGO). Are efect benefic in afectiunile respiratorii: tuse, bronșita, laringita, sinuzita etc

Propolisul contine bioflavonoide, uleiuri volatile, oligoelemente, balsamuri si rasini. Are efecte benefice asupra sanatatii cailor respiratorii superioare si sustine sistemul imunitar. Este ideal in cazul afectiunilor specifice sezonului rece (dureri de gat, bronsite, laringite etc).

Fructele de acerola, datorita vitaminei C naturale continute, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si asistemului nervos, la reducerea oboselii si a extenuarii, la mentinerea sanatatii psihice si metabolismului energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Fructele de acerola sustin vitalitatea si energia si sunt utile in caz de oboseala.

Uleiul de lamai are efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale.

Ingrediente: Zahăr (60%), sirop de glucoză (31,6%), miere de manuka MG 250+ (5%), propolis (2%), %; extract apos din fructe de Acerola* (Malpighia glabra), cu 17% vitamina C – (1%), ulei esențial de lămâi (Citrus limonum L.)(0,4%)(*ingredient organic)

Declaratie nutritionala

Valori medii pentru 100g de produs: valoare energetica 1628KJ/383kcal, grasimi sub 0.5g, din care acizi grasi saturati sub 0.5g, glucide 96g, din care zaharuri 77g, proteine sub 0.5g, sare sub 0.1g.

Vitamina C      14 mg/ 6 perle = 17.5 % din VNR* (*Valoare Nutritionala de Referinta, calculata cf Reg. 1169/ 2011)

Mod de utilizare : 6 perle/zi, intre mese.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apicola Georgescu: APICOLA PASTORAL GEORGESCU a inceput din pasiune pentru apicultura care s-a transformat cu multa munca si perseverenta pe parcursul a peste 25 de ani intr-o companie de succes. Produsele apicole Pastoral Georgescu se vand pe plan intern si extern. "Albina Carpatina" ofera o gama de produse apicole cu proprietati terapeutice deosebite si efect tonic, vitaminizant, mineralizant, antioxidant ce stimuleaza imunitatea si ajuta in perioade de stres, oboseala, convalescenta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite