Beres Actival 50+ 30 comprimate

Actival 50+ 30 comprimate
41,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Actival 50+ 30 comprimate de la Beres

Actival 50+, Beres, 30 comprimate

Actival 50+ - contribuie la asigurarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente la persoane cu varsta de peste 50 de ani si prin aceasta, la mentinerea capacitatilor si la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului articular.

Ginseng - mentine capacitatea fizica si psihica a organismului.

Recomandat:

  • adultilor cu varsta de peste 50 de ani pentru mentinerea integritatii si bunei functionari a sistemului imunitar, a celui osteo-articular si cardiovascular;
  • intarzierea proceselor de imbatranire;
  • in  alimentatie dezechilibrata (de ex. regimuri stricte);
  • fumatori si consumatori excesivi de cafea;
  • in convalescenta.

Atentionari speciale: persoanele care sunt sub tratament cu anticoagulante cumarinice trebuie sa se adreseze medicului inainte de administrarea produsului.


Actival 50+ 30 comprimate - producator Beres se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro

Compozitie / Prospect

Vitamina A 800µg;
Vitamina B1 1,4 mg;
Vitamina B2 1,6 mg;
Vitamina B3 (niacina) 18 mg;
Vitamina B5 (acid pantotenic) 7,5 mg;
Vitamina B6 2 mg;
Vitamina B12 1 µg;
Vitamina C 60 mg;
Vitamina D3 10 µg;
Vitamina E 6,7 mg;
Acid folic 300 µg;
Vitamina H (biotina) 62,5 µg;
Vitamina K1 40 µg;
Zinc 15 mg;
Iod 100 µg;
Calciu 200 mg;
Crom 24 µg;
Magneziu 100 mg;
Molibden 75 µg;
Cupru 0,7 mg;
Seleniu 40 µg;
Fier 4 mg;
Extract de Panax ginseng(ginsenozide: 1,3 mg) 4,5 mg.
Carbonat de calciu, fosfat acid de calciu, oxid de magneziu, agenti de incarcare (celuloza microcristalina, manitol, hidroxipropilmetilceluloza, polivinilpolipirolidona, polidextroza), acid ascorbic, sulfat de zinc, gluconat de fier, nicotinamida, amidon alimentar modificat, acetat de dl-a-tocoferol, agenti antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu, silicat de calciu, dioxid de siliciu), coloranti (dioxid de titan, oxid galben de fier), rutin, gelatina, pantotenat de calciu, amidon de porumb, gluconat de cupru, glucoza, sucroza, extract de Panax ginseng, agent de umezire (glicerina), clorhidrat de piridoxina, beta-caroten, mononitrat de tiamina, riboflavina, stabilizator (guma arabica), maltodextrina, acetat de retinol, antioxidanti (ascorbat de sodiu, dl-a-tocoferol, palmitat de ascorbil, butilhidroxitoluen), acid folic, iodat de potasiu, ulei hidrogenat de soia, molibdat de amoniu, clorura de crom, emulsifiant (fosfat de calciu), selenit de sodiu, fitomenadiona, corectori de aciditate (citrat de sodiu, acid citric), biotina, colecalciferol, cianocobalamina.

Administrare

Pentru adulti 1 comprimat filmat pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Beres: Beres, intreprindere aflata in proprietate familiala ce isi desfasoara activitatea in spiritul si conform valorilor fondatorului. Lider de piata in domeniul fabricarii si comercializarii produselor pentru mentinerea sanatatii, isi dezvolta produsele si depune eforturi caritative in spiritul devizei „Béres - Pentru omul sanatos“. Compania se straduieste sa utilizeze materii prime naturale si la realizarea unor produse fara efecte secundare. Are un portofoliu de aproape 80 de tipuri de produse, iar numeroase alte produse autorizate asteapta introducerea pe piata sau sunt in curs de autorizare. Pe langa promovarea produselor proprii, pune accent pronuntat si pe educarea in privinta adoptarii unui mod de viata sanatos. Beres isi asuma un rol activ in societate, prin fundatiile sale sprijina scopuri legate de protectia sanatatii, educationale si culturale, iar in interesul popularizarii unui mod de viata sanatos, se implica in activitati de informare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social