Bionovativ Polen poliflor in miere 25% ApicolScience 225 gr

Polen poliflor in miere 25% ApicolScience 225 gr

Disponibil la comanda online

SKU 11331
45,32 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Polen poliflor in miere 25% ApicolScience 225 gr de la Bionovativ

Polen poliflor in miere 25% ApicolScience, Bionovativ, 225 gr

Polen poliflor in miere 25% ApicolScience - albinele au nevoie de flori ca să traiască și florile au nevoie de albine ca să rodească”,  spunea savantul francez Gaston Bonier. Contribuie la regenerarea florei intestinale, avand un rol demn de luat in considerare in tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorita continutului bogat in vitamine B, proteine si minerale, suplineste carentele alimentare si previne cancerul de san sau osteoporoza. Diminueaza oboseala cronica, reda optimismul si vitalitatea, stimuleaza imunitatea.

Precautii si containdicatii: alergie la polen. Alergie la miere.

Toate ingredientele sunt de provenienta UE.

Valoare calorica/200 grame: 799 calorii, 2,36g protein.


Polen poliflor in miere 25% ApicolScience 225 gr - producator Bionovativ se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Polen bio-disponbilizat tribomecanic și enzimatic 56,25g și miere de salcâm românească din agricultură biologică: 184g.

Administrare

Copii 3-5 ani: ½ lingurită /zi; Copii 5-10 ani: 1- 1 și ½ lingurițe /zi; Copii 10-14 ani: 1-3 lingurițe /zi; Adolescenți 14-20 ani: 2-4 lingurițe /zi; Adulți: 1–4 lingurițe /zi; Persoane în varstă: 2–3 lingurițe /zi. Se administrează cu 5 minute înainte de masă, sublingual, până la asimilare. Se recomandă cure de 30-90 de zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social