COS Laboratories Cito suport 30% polizaharide 60 capsule

Cito suport 30% polizaharide 60 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 14903
154,51 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cito suport 30% polizaharide 60 capsule de la COS Laboratories

Cito suport 30% polizaharide, Cos laboratories , 60 capsule


Cito suport are urmatoarele actiuni:

  • Sustine sistemul imunitar; ajuta la apararea naturala a organismului si la dezvoltarea unui raspuns imun normal (Agaricus blazei, Ganoderma Lucidum).
  • Contribuie la mentinerea sanatatii si la o buna functionare a sistemului circulator (Ganoderma Lucidum).
  • Mentine nivelul normal de colesterol in sange (Ganoderma Lucidum).

Proprietatile vindecatoare ale ciupercilor sunt cunoscute de secole, iar in medicina traditionala chineza unele dintre ele sunt folosite pentru a trata afectiuni precum cancerul, diabetul si hipertensiunea.

Shiitake contine multi antioxidanti care lupta impotriva cancerului, dar si letinan, un beta glucan care stimuleaza sistemul imunitar, ajutandu-l sa produca anumite proteine care combat cancerul.

Polizaharidele existente in ciuperca Maitake au o structura unica, cu cele mai puternice efecte antitumorale dintre toate ciupercile.

Reishi ajuta la buna functionare a sistemului cardiovascular, scade valorile colesterolului ”rau” si ale hipertensiunii arteriale, protejand inima.

Peste 150 de antioxidanti intra in compozitia Ganoderma, care ajuta la stoparea metastazei celulelor canceroase si impiedica degenerarea tesuturilor. Totodata, creste eficienta tratamentelor anti-cancer si reduce durerile cauzate de aceasta afectiune.

Ajuta la apararea naturala a organismului si la dezvoltarea unui raspuns imun normal.

Contribuie la mentinerea sanatatii si la o buna functionare a sistemului circulator.

Mentine nivelul normal de colesterol in sange.

Inregistrarea produsului: Nu

Afectiuni: Colesterol crescut, Imunitate scazuta

Contraindicatii:

Produsul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se utiliza cu prudenta de catre copiii sub 7 ani, femeile insarcinate sau care alapteaza si persoane carora li s-a efectuat un transplant de organe sau/si care urmeaza un tratament cu imunomodulatoare.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi sub 25oC, la loc uscat si ferit de lumina, in ambalajul original.

Producator si detinator notificare: SC KATIGLIKO SRL


Cito suport 30% polizaharide 60 capsule  - producator Cos laboratories se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

per capsula: hipromeloza; extract de Agaricus blazei standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Cordyceps sinensis standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Maitake (Grifola frondosa) standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Reishi (Ganoderma tsugae) standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.
Nu contine: amidon, sare, zahar, coloranti, arome.

Administrare

Adulti: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre COS Laboratories:

COS Laboratories este o companie romaneasca cu experienta vasta in nutritie si sanatate. Prezinta o gama vasta de vitamine si minerale cu spectru larg si concentratii optime mentinerii sanatatii intregului organism.Formulele produselor realizate in laboratoarele COS ofera nutrientii necesari mentinerii structurii celulare optime si prevenirea diferitelor afectiuni cronice sau acute. 

Cosul este gol
Nu ai produse favorite