Damar General Mumie Extract de rasina 30 tablete

Mumie Extract de rasina 30 tablete

Disponibil la comanda online

SKU 11712
24,98 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mumie Extract de rasina 30 tablete de la Damar General

Mumie Extract de rasina, Damar General, 30 tablete

Mumie Extract de rasina - contine peste 25 de substante organice si minerale si este util in peste 50 de afectiuni. In compozitia sa intra un intreg complex de substante organice si minerale (25 pana la 40): acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, acid aspartic, acid glutamic), terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, minerale: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata de aproximativ 3000 de ani, in peste 50 de afectiuni. Aceasta rasina se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa avand culoare brun inchis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.

Beneficii:

  • tonifiant puternic, moduleaza imunitatea
  • favorizeaza refacerea cartilajului articular.
  • ajuta la reducerea glicemiei.
  • ajuta la reglarea pH-ului de la nivelul stomacului.

Actiuni:

  • imunostimulator (stimuleaza divizunea limfocitelor T si a limfocitelor B),
  • detoxifiant (elimina reziduurile si toxinele din organism),
  • tonic si energizant puternic,
  • regenerant si intineritor,
  • influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, sistemului osos, sistemului respirator si cardiovascular, sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv.

Contraindicatii: este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani. Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Observatii: datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie nu contine stabilizatori, conservanti, amelioratori de textura sau alti aditivi, fiind prin urmare un produs 100% natural, de natura vascoasa, conform caracteristicilor sale fizico-chimice, este sensibil la variatiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie putin moi.


Mumie Extract de rasina 30 tablete - producator Damar General se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio Puterea Plantelor.ro

Compozitie / Prospect

In compozitia sa intra un intreg complex de substante organice si minerale (25 pana la 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi si, de asemenea, macro- si microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Administrare

Se ia intern in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg : 0,2 gr. de 2 ori pe zi Intre 70-80 kg : 0,3 gr. de 2 ori pe zi;
Intre 80-90 kg : 0,3- 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg: 0,5 gr. de 2 ori pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Damar General: DAMAR GENERAL este o companie romaneasca ce produce, importa si distribuie produse naturiste. Damar General Trading acorda o atentie sporita suplimentelor alimentare anti-aging. Produsele Damar sunt 100% naturale, cu efecte tonice si regeneratoare, pentru a mentine o stare de sanatate excelenta. Gama rasina Mumie - prof. dr. Marioara Godeanu cuprinde peste 100 de rasini naturale, creme si lotiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social