Dvr Pharm Dvr Stem Ultra 60 capsule

Dvr Stem Ultra 60 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13339
98,94 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Dvr Stem Ultra 60 capsule de la Dvr Pharm

Dvr Stem Ultra, Dvr Pharm, 60 capsule

Dvr Stem Ultra - produs constituit din cinci ingrediente active, doua fiind de maxima importanta: Ficocianina si Laptisorul de matca.

Ingredientele au urmatoarele actiuni fiziologice:

  • sustin rezistenta fizica si mentala a organismului;
  • contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la formarea normala a tesuturilor conjunctive;
  • ajuta la functia cognitiva normala si contribuie la mentinerea vederii normale;
  • contribuie la mentinerea microcirculatiei sanguine normale 
  • contribuie la mentinerea fertilitatii si a reproducerii normale, la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange 
  • contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidative.

Ce este Ficocianina?

Ficocianina este pigmentul albastru, extras din alga Spirulina platensis. Este in atentia cercetatorilor mai ales pentru potentialele sale efecte la nivelul maduvei spinarii. Acesta este locul unde sunt produse celulele stem adulte, dar si elementele figurate ale sangelui. Ficocianina mai este studiata pentru felul in care modifica raspunsul organismului in contact cu substante sau cu radiatii cu potential daunator. Nu in ultimul rand, este o speranta in controlul proliferarii celulelor mutante in organism. In acest sens, a fost evidentiat efectul sau, prin studii invitro, asupra celulelor cu potential malign, cu localizare diversa, de la cea pulmonara sau hepatica, pana la cea intestinala, mamara sau pancreatica.


Dvr Stem Ultra 60 capsule - producator Dvr Pharm se recomanda pentru Imunitate si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Laptisor de matca liofilizat; Spirulina (Spirulina platensis), extract cu 25-50% ficocianina; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc*; Alga calcaroasa (Phymatolithon calcareum) alga fosilizata uscata; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae) extract cu minim 50mg/g Mangan.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite