Lysi OMEGA-3 CU AROMA DE LAMAIE 240ML

OMEGA-3 CU AROMA DE LAMAIE 240ML
74,18 lei

Nu este in stoc

Descriere OMEGA-3 CU AROMA DE LAMAIE 240ML de la Lysi

  • Uleiul din ficat de cod este un produs obtinut din materie prima din apele Atlanticului de Nord, de cea mai buna calitate, cu actiune benefica pentru copii, adulti si persoane in varsta .
  • Este bogat in vitaminele A si D, care sunt foarte necesare pentru a contribui la dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, precum si pentru sanatatea ochilor.
  • La copii, administrarea consecventa, inca din perioada prenatala si in primii ani de viata contribuie la dezvoltarea creierului, a retinei si a functiei cognitive, crescand coeficientul de inteligenta, stimuleaza eruptia dintilor si reduce riscul de aparitie a cariilor, imbunatateste vederea.
  • S-a descoperit ca o cantitate suficienta de vitamina D contribuie la un metabolism normal al calciului chiar si atunci cand aportul de calciu este mai mic de 800mg/zi; insa, consumand mai mult de 1200mg/zi, fara aport de vitamina D nu se obtine nivelul normal de calciu necesar pentru sanatatea oaselor
  • Uleiul din ficat de cod este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega3, dintre care acidul docosahexaenoic
  • Uleiul din ficat de cod Lysi este binefacator pentru starea de sanatate, in general si este considerat un factor de metinere a sanatatii, cumuland efectele vitaminelor A si D si ale acizilor grasi Omega 3.

Compozitie:
Ulei din ficat de cod rafinat la rece
Energie 340 kJ
Proteine 0 g
Carboidrati 0 g
Grasimi 9,2 g

Compozitie tipica grasimi:
Acizi grasi saturati 1,6 g
Acizi mononesaturati. .4,6 g
Acizi polinesaturati. 3,0 g

Acizi grasi Omega-3:
EPA.. 0,7 µg
DHA .0,9 µg

Vitamina A. 460 µg
Vitamina D. 9,2 µg
Vitamina E  9,2 µg

Doza recomandata:
Copii pana la 12 luni = 3-4 picaturi pe zi;
Copii pana la 10 ani = 1 lingurita(5ml)/ zi
Copii peste 10 ani = 1 lingura(10ml)/ zi
Adulti = 1 lingura(10ml)/ zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Lysi: LYSI este producator de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste. Gama de produse Lysi cuprinde ulei din ficat de cod lichid sau sub forma de capsule si capsule pe baza de Omega 3. Produsele LYSI, pe baza de ulei de peste pur islandez, sub diverse forme eficiente ajuta la diminuarea unor afectiuni datorate alimentatiei necorespunzatoare si a stresului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite