Bio Vitality Engypep sirop 200 ml

Engypep sirop 200 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 13584
46,97 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Engypep sirop 200 ml de la Bio Vitality

Engypep sirop, Bio Vitality, 200 ml

Engypep sirop - asigura functionarea optima a digestiei. Ajuta la procesul de resorbtie a gazelor acumulate prin inhibarea fermentilor intestinale. Administrarea inainte de masa, asigura stimularea absorbtiei si asimilarii intestinale.

Adjuvant in:

  • functionarea optima a digestiei
  • procesul de resorbtie a gazelor acumulate prin inhibarea fermentatiilor intestinale
  • refacerea motilitatii gastrointestinale, contribuind la reducerea disconfortului abdominal (balonare, dureri in partea superioara a abdomenului, arsuri gastrice, flatulenta) si sustine eliminarea alimentelor nedigerate.

Engypep sirop 200 ml  - producator Bio Vitality se recomanda pentru Indigestie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Caroxylon Foetidum, Coriandrum Sativum, Aegle Marmelos, Cyperus Rotundus, Zingiber Officinale, Plumbago Zeylanica, Trikatu (Piper Nigrum, Piper Longum, Zingiber Officinalis), Carcum Carvi, Zahar-Q.S.

Administrare

Pentru stimularea digestiei sau bilei lenese, reflux biliar, indigestie, balonare, flatulenta, dupa fiecare masa (mai ales cina):
Copii cu varsta intre 2-5 ani cate 2,5 ml;
Copii cu varsta intre 5-10 ani cate 5 ml;
Copii cu varsta peste 10 ani si adulti cate 10 ml.
Colon iritabil, colita, dupa masa, de 3 ori/zi:
Copii cu varsta peste 10 ani si adulti cate 15 ml (se asociaza cu produsul Dastco cate 2 capsule/zi timp de 2 pana la 4 luni).
Anorexie, lipsa apetitului cu 1/2 ora inainte de masa:
Copii cu varsta intre 5-10 ani cate 5 ml;
Copii cu varsta peste 10 ani si adulti cate 10 ml.
Asociat tratamentului cu antibiotic:
Copii cu varsta intre 2-5 ani cate 2,5 ml;
Copii cu varsta intre 5-10 ani cate 5 ml;
Copii cu varsta peste 10 ani si adulti cate 10 ml.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bio Vitality: Bio Vitality, importator de suplimente naturale sub forma de capsule si siropuri ce au la baza plante indiene, suplimente folosite in medicina ayurveica. Produsele Biovitality respecta retetele medicinii traditionale Ayurveda, una dintre cele mai vechi practici medicale din lume, originara din India. Ayurveda sau “stiinta vietii”, ne transmite de peste 5000 de ani, secrete greu de descifrat pentru medicina clasica, insa suficient de utile pentru mentinerea echilibrului si armoniei organismului, aflat in permanenta confruntare cu boala, suferinta, degenerarea si batranetea. Gama Biovitality si-a propus sa fie un spatiu al aspiratiei de insanatosire, de regenerare si reechilibrare a fiintei umane, un liant intre pacient si medic. 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social