Adams Vision Uroprotect 10 cps vegetale

Uroprotect 10 cps vegetale

Disponibil la comanda online

SKU 18600
26,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Infectii urinare Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Uroprotect 10 cps vegetale de la Adams Vision

UroProtect este un supliment compus din extract de merișor, D-manoză, strugurii ursului și extract de afin având o acțiune sinergică contribuind la sănătatea aparatului urinar.

  • Extractul de merișor: ameliorează simptomele infecțiilor tractului urinar inferior
  • D-manoză: reduce durerea și disconfortul urinar, menține sănătatea tractului urinar
  • Extract de strugurii ursului: susține buna funcționare a aparatului urinar, având efect antiseptic, poate reduce apariția infecțiilor urinare și a edemelor; crește volumul diurezei favorizând eliminarea apei în exces din organism. 
  • Extract de afin: susține sănătatea aparatului urinar

Atenționare: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Precauții: Produsul este ambalt într-o unitate care procesează cereale, muștar, nuci, soia și semințe de susan. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii și persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsulei. 

Mod de utilizare: 2x1 capsule în timpul meselor. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza zilnică recomandată

Prezentare: 10 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite