Cloud Nine Factory Extract Pur de Cafea 50 ml

Extract Pur de Cafea 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 9908
18,92 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract Pur de Cafea 50 ml de la Cloud Nine Factory

Extract Pur de Cafea, Cloud Nine Factory, 50 ml

Extract Pur de Cafea - condiment alimentar de cea mai bună calitate, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor, 100 % natural, obținut prin extracția la rece în alcool a compușilor aromatici conținuți de boabele de cafea Premium, proaspăt măcinate. Aroma extractului este foarte intensă, identică cu a unei cafele espresso. Reflectă fidel bogăția și intensitatea aromei boabelor de cafea. Extractul are culoare neagră, miros plăcut specific de cafea. Spre deosebire de cafea care cu timpul își pierde din intensitatea aromei, extractul rămâne intens. Alcoolul difuzează și intensifică foarte bine aromele din boabele de cafea proaspăt măcinate. În timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă, rămânând o aromă plăcută, intensă de cafea.

Extractul este pur deoarece în procesul de producție folosim doar boabe de cafea fără alte arome sau adaosuri.


Extract Pur de Cafea 50 ml - producator Cloud Nine Factory se regaseste in categoria Ingrediente patiserie si decoratiuni si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Extract din boabe de cafea, alcool min. 35%.

Administrare

1 lingură de extract de cafea la 500 gr./ml compoziție

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cloud Nine Factory: Cloud Nine Factory folosesc doar ingrediente 100% naturale și de cea mai bună calitate! Aromele produselor provin doar din materia primă folosită și de accea extractele lor sunt considerate conform standardelor în vigoare extracte pure. În procesul de producție se folosesc doar uleiuri esențiale și boabe de cafea certificate BIO și cea mai bună vanilie. Extracte pure ce nu conțin conservanți, E-uri, pesticide, coloranți, etc.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social