Cloud Nine Factory Extract Pur de Menta 50 ml

Extract Pur de Menta 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 9910
18,91 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract Pur de Menta 50 ml de la Cloud Nine Factory

Extract Pur de Menta, Cloud Nine Factory, 50 ml

Extract Pur de Menta - condiment alimentar de cea mai bună calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor. Este obținut din ulei pur de mentă (Mentha Piperita) și are o aroma foarte intensă, mentolată.

Uleiurile pure provenite din frunzele de mentă folosite pentru obținerea extractului de mentă sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) și sunt obținute printr-un proces de extracție la rece.

Alcoolul difuzează foarte bine aromele și permite omogenizarea uleiurilor din mentă care nu sunt solubile în apă. Datorită alcoolului aroma este vibrantă și intens mentolată. În timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă, rămânând o aromă proaspătă de mentă.


Extract Pur de Menta 50 ml - producator Cloud Nine Factory se regaseste in categoria Ingrediente patiserie si decoratiuni si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei pur din Mentha Piperita, alcool min. 85%.

Administrare

1 lingură de extract de mentă la 500 gr./ml compoziție.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cloud Nine Factory: Cloud Nine Factory folosesc doar ingrediente 100% naturale și de cea mai bună calitate! Aromele produselor provin doar din materia primă folosită și de accea extractele lor sunt considerate conform standardelor în vigoare extracte pure. În procesul de producție se folosesc doar uleiuri esențiale și boabe de cafea certificate BIO și cea mai bună vanilie. Extracte pure ce nu conțin conservanți, E-uri, pesticide, coloranți, etc.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social