Ingrijire buze

Balsam de buze – hidratare intensa in fiecare zi

Balsamul de buze intens hidratant este util in orice anotimp – vara, un astfel de balsam de buze cu factor de protectie previne uscarea buzelor din cauza soarelui mult prea arzator, iar iarna din cauza gerului naprasnic. Balsamul de buze hidratant este unul dintre produsele nelipsite din geanta oricarei femei. Insa, avand in vedere faptul ca inclusiv reprezentatii genului masculin se pot confrunta cu buze crapate si uscate, acestia pot opta pentru un balsam de buze pentru barbati sau strugurel pentru barbati, in limbaj comun, care ofera protectie fara sa lase un miros sau un gust puternic. 

In magazinul nostru online vei gasi o varietate mare de astfel de produse de igiena, alaturi de alte articole de ingrijire a fetei, de la balsam de buze natural cu o aroma placuta, la balsam de buze colorat care hidrateaza intens si repara buzele crapate din cauza soarelui, vantului sau a temperaturilor mult prea scazute. Asadar, gaseste un loc pentru balsamul pentru buze crapate, alaturi de restul articolelor de igiena si foloseste-l cu incredere de fiecare data cand iesi din casa!

Strugurel de buze – previne cu succes uscarea buzelor 

Produsele pentru buze ar trebui sa fie la fel de importante ca cele de ingrijire a fetei sau de igiena dentara. Poti opta pentru un scrub de buze care indeparteaza celulele moarte de pe suprafata buzelor si apoi sa folosesti un produs de hidratare a buzelor, mai precis balsamul pentru buze uscate. Pe langa faptul ca buzele tale se vor simti mult mai moi si mai catifelate, si rujul se va aseza mult mai bine pe ele si va rezista mai mult! 

Ingrijire buze - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Ingrijire buze
  
7,05 lei
  
8,17 lei
  
8,17 lei
  
8,17 lei
  
8,17 lei
Top vanzari
13,26 lei
  
22,00 lei
22,00 lei
22,00 lei
  
22,00 lei
  
22,00 lei
  
22,00 lei
Mayam Ellemental
23,18 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite