Favisan Luciu Balsam de Buze FaviBeauty 4 g

Luciu Balsam de Buze FaviBeauty 4 g

Disponibil la comanda online

SKU 22575
54,67 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire buze TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Luciu Balsam de Buze FaviBeauty 4 g de la Favisan

Luciu Balsam de Buze FaviBeauty 4 g Favisan

Cu ulei de cocos, 11 plante, ulei de jojoba si vitamina E.

Continand doar ingrediente naturale, ofera buzelor hidratarea si protectia zilnica de care au nevoie. Uleiul de cocos hidrateaza si hraneste buzele, vitamina E ajuta la combaterea proceselor oxidative, intarziind subtierea buzelor, uleiul de jojoba mentine buzele hidratate si elastice avand si efect antifungic.

Compozitie

Ulei de cocos*, Ceara de Albine, Tocoferil Acetat, Galbenele, Panseluta, Musetel, Catina Alba, Coada Soricelului, Lavanda, Obligeana, Cimbrisor, Brusture, Urzica, Melilotus Off., Ulei de Jojoba, Pigment Natural (CI 75470).
* ingrediente provenite din agricultura biologică

Mod de utilizare

Se aplica pe buze ori de cate ori este necesar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite