Magnesium Body Gel (150 ml), BetterYou

Magnesium Body Gel (150 ml), BetterYou

La comanda, in 2 zile

SKU 17658
93,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Magnesium Body Gel (150 ml), BetterYou de la BetterYou

Magnesium Body Gel cu magneziu de la BetterYou oferă magneziul esențial printr-o aplicare locală. Acest gel este special formulat pentru aplicare directă pe articulații și mușchi.

Beneficii Magnesium Body Gel cu magneziu:
- 1 ml din Magnesium Body Gel oferă 100 mg de magneziu 
- Absorbție eficientă a magneziului
- Recomandat pentru utilizare pe articulații și mușchi
- Poate susține funcția musculară normală
- Ideal pentru utilizarea în timpul exercițiilor fizice sau după antrenament
- Formulare concentrată, perfectă pentru cei care doresc să-și crească rapid nivelul de magneziu
- BetterYou Zechstein Inside® magneziu a fost purificat în mod natural de peste 250 de milioane de ani și nu conține poluanți antropici și metale grele
- Ambalaj fabricat din materiale reciclate, cu amprentă negativă de carbon

Importanța magneziului

Un mineral esențial în recuperarea după exerciții fizice, magneziul poate contribui la reducerea oboselii și la funcționarea normală a mușchilor, la menținerea oaselor și a dinților sănătoși.
Magneziul poate ajuta, de asemenea, la echilibrul electrolitic și la susținerea metabolismul energetic.
Magneziul poate juca, de asemenea, un rol important în funcția psihologică normală și în funcționarea sănătoasă a sistemului nervos.

Ingrediente: soluție concentrată de clorură de magneziu Zechstein Inside® hexahidrat (concentrație 30%), fosfat de amidon hidroxipropilic* - * agent de gelifiere (un amidon derivat în mod natural)

Potrivit pentru toate vârstele, potrivit pentru vegetarieni. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați vă recomandăm să consultați medicul.

Cum se folosește?

Aplicați o cantitate mică (de dimensiunea unui bob de mazăre) pe piele și masați bine pentru a stimula absorbția. După un duș sau o baie este un moment excelent pentru a aplica, deoarece pielea este caldă și porii sunt deschiși, ceea ce ajută la absorbție.
Aplicați oriunde pe corp evitând zonele delicate, precum ochii sau gura.
Concentrați-vă asupra articulațiilor și mușchilor.
Aplicați din nou ori de câte ori este nevoie.

Dozare
1 ml de gel de corp cu magneziu furnizează un minim de 100 mg de magneziu elementar ușor absorbabil. Se poate mări doza până la 5 ml, în funcție de recomandarea specialistului.

Depozitare
Odată deschis, păstrați la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Avertizări

Atenție!  Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu folosiți pe piele crăpată sau pe răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Ați putea experimenta o ușoară senzație de furnicătură în urma aplicării inițiale. Acest lucru se datorează faptului că absorbția are loc imediat și se estompează în urma utilizărilor repetate.

Depozitare.

Odată deschis păstrați la temperatura camerei, evitând expunerea directă la soare.

Senzația de furnicatură

La aplicarea inițială, puteți experimenta o ușoară senzație de furnicături. Acest lucru poate indica niveluri scăzute de magneziu și este rezultatul absorbției de viteză mare a magneziului prin pori. Această senzație va trece cu utilizarea regulată.
Suplimentarea transdermică de magneziu poate oferi o metodă extrem de eficientă și convenabilă de creștere a nivelului de magneziu în corp. Aplicat direct pe piele, magneziul este rapid absorbit în epidermă.

Fabricat în Marea Britanie.
Produsul nu a fost niciodată testat pe animale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BetterYou: Fondata de Andrew Thomas in 2006, BetterYou a fost prima companie din lume care a dezvoltat un magneziu aplicat in mod topic si spray-ul oral nutritional a fost pionier in dezvoltarea de produse in acest domeniu. BetterYou este specializat in suplimentarea de nutrienti care au fost subreprezentati sau pur si simplu omisi datorita dietei noastre moderne si a stilului de viata. BetterYou ofera o serie de suplimente nutritionale dezvoltate impreuna cu echipa de cercetare in farmacie si farmacologie de la Universitatea Cardiff, condusa de Dr. Charles Heard. Aceste produse maximizeaza livrarea de nutrienti si absorbtia ulterioara in organism, pentru un beneficiu mai mare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social