Dr Soleil Crema protectie solara SPF 50, UVA/UVB Dr. Soleil, 200 ml

Crema protectie solara SPF 50, UVA/UVB Dr. Soleil, 200 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ingrijire corp

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Crema protectie solara SPF 50, UVA/UVB Dr. Soleil, 200 ml de la Dr Soleil

Descriere produs Crema de protectie solara cu SPF 50 de la Dr. Soleil 

 filtre UVA/UVB contine extract de ceai verde si ulei de samburi de struguri, ceea ce contribuie la evitarea arsurilor solare si asigura un bronz uniform. 

 

Patrunde rapid in piele si are efect protector, hidratant si antioxidant.

 

Extractul de ceai verde incetineste procesul de imbatrinire fizologica a pielii, este un exceptional antioxidant, inhiba degradarea colagenului din piele si are o actiune fermizanta. Extractul bogat in antioxidanti apara pielea de radiatiile nocive. De asemmenea, extractul de ceai verde aplicat extern este benefic in ameliorarea diverselor inflamatii si leziuni ale pielii.

 

Uleiul de samburi de struguri are un efect tonic si revigorant asupra pielii, avand calitatea de a fi absorbit rapid, pielea devenind elastica si non-grasa.

 

Mod de utilizare:

 

Se aplica uniform inaintea expunerii la soare pe pielea curata si uscata. Se reaplica frecvent pentru mentinerea protectiei, mai ales dupa baie, stergere cu prosop sau transpiratie

 

Nu contine parabeni, parafine sau coloranti.

IMPORTANT: Alege intensitatea factorului de protectie solara (SPF) in functie de tipul si sensibilitatea pielii tale!

 

Atentie: pentru un efect garantat, de protectie, aplicati emulsia de plaja cu 15-20 de minute inainte de expunerea la soare. Acest interval este necesar pentru ca substantele din compozitia emulsiei de protectie solara sa se activeze si sa formeze bariera protectoare. Aplicati emulsia pe tot corpul, in strat uniform, prin masaj lejer, pana la absorbtia in piele. Dupa expunerea prelungita la soare sau dupa imbaiere este necesara reaplicarea emulsiei. Nu lasati sa treaca mai mult de 2 ore intre aplicari.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dr Soleil: DR.SOLEIL este un producator roman, de produse cosmetice si produse pentru protectie solara. Dr. Soleil a pornit cu misiunea de a produce in Romania produse dermato-cosmetice bazate pe principii active naturale. Produsele cosmetice Dr.Soleil ofera un raport calitate/pret foarte avantajos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite