Lamazuna Oriculi - instrument pt curatat urechile - ecologic

Oriculi - instrument pt curatat urechile - ecologic

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 14598
22,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Oriculi - instrument pt curatat urechile - ecologic de la Lamazuna

Oriculi - instrument pt curatat urechile - ecologic, Lamazuna


Instrumentul Oriculi pentru curatat urechile  are urmatoarele beneficii:

  • Vine cu un termen de garantie PE VIATA .
  • Produsele Zero Waste, cum este si Oriculi, sunt menite sa aibe impact negativ ZERO asupra mediului. Sa consumam mai putin, asa incat sa poluam cat mai putin.
  • Amabalajul Oriculi este 100% reciclabil, vopsit cu vopsea vegetala, ceea ce il face sigur pentru realizarea compostului.
  • Oriculi este confectionat din bioplastic durabil, 100% din resurse regenerate derivate din ulei de ricin. 
  • Oriculi are un design foarte sigur dar eficient pentru curatarea adecvata a urechii, fara sa o lezeze. Are in capat o forma ca de mini lingurita pt o curatare perfecta dar si o sfera care este o extra siguranta ca Oriculi nu ajunge sa aduca leziuni urechii in interior sau timpanului.
  • Este sigur pentru copii
  • Este disponibil in mai multe culori astfel incat fiecare membru al familiei va sti care este Oriculi sau.


Mod de utilizare:

Introduceti cu partea ca o lingurita in ureche, nu mai adanc decat permite sfera de protectie si rasuciti pe peretii urechii. Dupa folosire Oriculi se spala cu apa sau cu apa si sapun daca se doreste.

Oriculi poate fi folosit si pentru rechile copiilor insa manevra trebuie facuta numai de catre un adult.

Instrumentul Oriculi este prevazut sa dureze o viata. 


Oriculi - instrument pt curatat urechile - ecologic -producator Lamazuna se regaseste in categoria Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Lamazuna: Lamazuna a pornit revolutia impotriva plasticului inca din anul 2010, cand si-a deschis magazinul pentru minunatele sale produse cosmetice zero plastic.Lamazuna produce produse cosmetice ZERO WASTE sau ZERO PLASTIC pentru o planeta mai curata si mai sanatoasa.Cu produsele Lamazuna ai tot ce-ti trebuie fara sa mai produci plastic si amabalaje daunatoare planetei, dupa ce acestea s-au terminat.Toate produsele Lamazuna sunt cosmetice vegane, cosmetice 100% naturale si cosmetice netestate pe animale.Lamazuna nu foloseste niciun fel de plastic in produsele sale, deci cosmeticele zero plastic Lamazuna au zero impact asupra mediului. Toate amabalajele sunt pictate cu vopsea vegetala astfel incat acestea pot fi folosite pentru compost, fara nicio problema, fiind foarte sigure pentru compost.Produsele Lamazuna sunt 100% biodegradabile.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social