Aur D-Cr. Masaj Busuioc + Rasina 50ML Laur Med

Aur D-Cr. Masaj Busuioc + Rasina 50ML Laur Med

Disponibil la comanda online

SKU 15771
20,10 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aur D-Cr. Masaj Busuioc + Rasina 50ML Laur Med de la Laur Med

Aur D-Cr. Masaj Busuioc + Rasina 50ML de la Laur Med

Indicatii : actiune antiseptica, antalgica, tonica, antiedematoasa, antiinflamatoare, reconfortanta, cicatrizanta, antireumatismala, nutritiva

Recomandare: adjuvant in luxati,contuzi, dureri reumatismale, articulatii dureroase, eczeme si ca djuvant in tratarea cancerului ganglionilor limfatici.

Cantitate: 50ml x Cutie

Reface elasticitatea si finetea pielii, in special a celei uscate sau lezionate. Impiedica deshidratarea pielii. Produsul are proprietati antiinflamatorii, antalgice, antiedematoase, tonice, reconfortante, cicatrizante, antireumatismale, nutritive.

Aur Derm Busuioc este recomandat in tratarea luxatiilor, contuziilor, durerilor reumatismale, articulatiilor dureroase, eczemelor, dar cel mai important este ca poate fi utilizat cu rezultate notabile in tratamentul inflamarii ganglionilor limfatici, inghinali si axilari.

Mod de administrare: aplicatii locale sau masaj, o data sau de doua ori pe zi.

Aur D-Cr. Masaj Busuioc + Rasina 50ML - producator Laur Med se recomanda pentru Reumatism si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Laur Med: Laur Med este o companie romaneasca cu o bogata activitate in cercetarea si producerea de medicamente, cosmetice si produse naturale recomandate pentru tratarea unei vaste palete de afectiuni: psoriazis, zona zoster, afectiuni ale pieli, afectiuni reumatice, afectiuni stomatologice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite