Aur D-Cr.Masaj Cu Arnica 50 ml Laur Med

Aur D-Cr.Masaj Cu Arnica 50 ml Laur Med

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15772
18,70 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aur D-Cr.Masaj Cu Arnica 50 ml Laur Med de la Laur Med

Aur D-Cr.Masaj Cu Arnica 50 ml de la Laur Med

Aur D-Cr.Masaj Cu Arnica 50 ml Laur Med  - este un Adjuvant in tulburari circulatorii, varice, flebita, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, traumatisme, reumatism.

Ingrediente:
Extract hidroalcoolic de arnica, urzica, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine, vaselina alba, apa distilata, lanolina, propilenglicol.

Mod de utilizare:
Aplicatii locale de 2 ori pe zi pe locul afectat, toaletat in prealabil, printr-un masaj usor. In cazul varicelor vizibile, flebita, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, leziuni cutanate, nevralgii, dureri reumatismale.

Pentru tratarea varicelor: masati usor odata sau de doua ori pe zi de la talpa piciorului in sus spre inima.

Produsul este recomandat ca ADJUVANT in tulburari circulatorii, flebite, ulcer varicos aton, contuzii, hematoarne, leziuni cutanate, varice.

Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii  de a lega apa. Lanolina este absorbita de catre stratul cornos al pielii unde impiedica pierderile excesiva de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsuiui finit proprietati antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica, vasoconstructoare, reconfortanta, tonifiante vasculare si tisulara, de formare a tesutului de granulatie, vulnerara, hraneste epiderma, o purifica.

Aur D-Cr.Masaj Cu Arnica 50 ml - producator Laur Med se recomanda pentru Varice  si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Laur Med: Laur Med este o companie romaneasca cu o bogata activitate in cercetarea si producerea de medicamente, cosmetice si produse naturale recomandate pentru tratarea unei vaste palete de afectiuni: psoriazis, zona zoster, afectiuni ale pieli, afectiuni reumatice, afectiuni stomatologice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite