SOil Romania Ulei de tip Baza Canepa Pur Presat la Rece Organic 100 ml

Ulei de tip Baza Canepa Pur Presat la Rece Organic 100 ml
52,75 lei

Nu este in stoc

Descriere Ulei de tip Baza Canepa Pur Presat la Rece Organic 100 ml de la SOil Romania

Ulei de tip Baza Canepa Pur Presat la Rece Organic, SOil Romania, 100 ml

Ulei de tip Baza Canepa Pur Presat la Rece Organic - ulei nutritiv. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin presarea la rece a semintelor de Canepa. Unul dintre particularitatile plantei de Canepa, in afara de utilizarile sale multiple ca materie prima pentru obtinerea fibrelor, a imbracamintei, ca aliment si material industrial, este un furnizor de ulei usor absorbit de piele pentru extra hidratare, netezire si hranire. Uleiul de tip Baza de Canepa este bogat in substante nutritive, antioxidanti si acizi grasi esentiali si, astfel, il face uleiul de tip baza ideal pentru tratamentele de masaj si vindecare. Uleiul de Canepa contribuie nu numai la protectia si aspectul pielii, dar ofera si alte beneficii, cum ar fi vindecarea acneei, abraziunilor minore, psoriazisului si eczemelor. Acest ulei este produs dintr-o specie de Canepa care nu are proprietati narcotice..

Proprietati

 • hidrateaza, netezeste si hraneste pielea
 • bogat in substante nutritive, antioxidanti si acizi grasi esentiali
 • ideal pentru masajul de vindecare
 • nu are proprietati narcotice.

Uleiurile de tip baza SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta, sunt in general presate la rece si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.

SOiL Ulei de tip Baza Canepa (Cannabis sativa) Pur Organic ECOCERT 100 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

A nu se administra intern. Uleiurile de tip baza SOiL sunt in general uleiuri vegetale presate la rece. In aromoterapie, aceste uleiuri sunt folosite ca baza in care sunt diluate uleiurile esentiale concentrate SOiL.

Fiecare ulei de tip baza are proprietati unice, cu numeroase beneficii. Amestecate cu uleiuri esentiale, sau utilizate ca atare, aceste uleiuri pot fi folosite pentru masaj, aplicare pe piele sau ca uleiuri de baie, care se adauga in apa calda pentru un plus de hidratare.

Certificari:

SOiL Ulei de tip Baza Canepa (Cannabis sativa) Pur Organic ECOCERT 100 ml este 100% certificat organic de catre ECOCERT.

Achizitionand SOiL participati activ la protejarea mediului inconjurator.


Ulei de tip Baza Canepa Pur Presat la Rece Organic 100 ml - producator Soil Romania se regaseste in categoria Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei de tip baza organic de Canepa (Cannabis sativa).

 • General
  • Ingrijire corp
   Ulei
  • Produse Bio, organice
   Produse Bio, organice

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre SOil Romania: SOiL este o companie din Africa de Sud (singura complet certificata bio) care cultiva, distileaza si produce de peste 20 de ani in Zululand uleiuri esentiale 100% certificate organic Ecocert Franta, uleiuri purtatoare presate la rece 100% certificate (Argan, Macese, Baobab, Jojoba, Avocado, Canepa, Neem, Susan etc.), uleiuri de masaj cu uleiuri esentiale si uleiuri purtatoare presate la rece cu diverse indicatii terapeutice si de aplicare (Arnica Atletic, Baby Oil, Relaxing, Pure Tissue, Toning, Uplifting). Principala piata de desfacere a uleiurilor SOiL sunt tarile din nordul Europei. Raportul calitate pret este unul foarte bun. Uleiurile SOiL nu contin SLS, parabeni, substante chimice de sinteza si nici parfum, coloranti, nu sunt testate pe animale, sunt 100% pure, concentrate, cu calitate confirmata pe baza de analize GC (gaz cromatografice) si cu biotip, geotip si chemotip controlat. In aromoterapie, calitatea uleiurilor este esentiala atat pentru esente cat si pentru uleiul purtator care permite patrunderea uleiurilor in fluxul sangvin.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social