Argital Argiltubo argila verde preparata 250 ml

Argiltubo argila verde preparata 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 10445
38,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Acnee Produse cosmetice Ingrijire corp Ingrijire fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argiltubo argila verde preparata 250 ml de la Argital

Argiltubo argila verde preparata, Argital, 250 ml

Argiltubo argila verde preparata - masca cu argila verde, masca pentru fata si corp gata preparata. Produs cosmetic natural. Nu contine conservanti. Regenereaza si netezeste pielea, lasand-o proaspata si luminoasa gratie fortelor datatoare de viata ale argilei verzi Argital, acidului gamma linoleic continut in uleiul obtinut din semintele pure de limba mielului, azulenei continute in extractul din flori de galbenele si siliciului continut de coada calului. Recomandata pentru toate varstele.

Argiltubo de la Argital contine argila verde uscata la soare si ventilata, ulei pur din seminte de limba mielului bogat in acizi grasi nesaturati, uleiuri esentiale pentru o piele moale si elastica, ulei esential pur de levantica Demeter care pe langa parfumul placut are si o actiune protectoare si de reimprospatare, extract de coada calului si flori de galbenele Demeter cu actiune protectoare, glicerol natural cu efect de hidratare.

Masca cu Argiltubo antirid cu curatare intensa pentru fata si gat:

  • timp de expunere pe gat: 10’/ 20’
  • timp de expunere pe fata:

-pentru ten gras: 10’

-pentru ten normal: 3’

-pentru ten mixt: 5’.

Dupa indepartarea mastii recomandam aplicarea atat pe pielea fetei cat si a gatului a unei creme pentru fata Argital: crema hidratanta, crema antirid sau crema de trandafiri.

Masca cu Argiltubo pentru piele cu puncte negre si acnee:

  • timp de expunere: 10’.Dupa indepartarea mastii recomandam aplicarea pe pielea fetei a unei creme pentru fata Argital: crema cu violete sau crema cu brusture.

Masca cu Argiltubo pentru piept depurativa, calmanta, intaritoare:

  • timp de expunere: 10’/ 20’. Dupa indepartarea mastii recomandam aplicarea cremei cu panselute.

Produs in Italia.


Argiltubo argila verde preparata 250 ml - producator Argital se regaseste in categoria Ingrijire fata si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Apasati tubul si aplicati cantitatea dorita de Argiltubo direct pe partea de corp vizata, intindeti bine cu degetele sau cu o spatula, lasati sa actioneze timpul necesar apoi indepartati cu apa si un burete umed. Cand produsul este aproape de terminare, recomandam sa taiati tubul cu o foarfeca pentru a recupera intreaga cantitate de crema.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite