Madara Ocean Love Clean Essentials Set

Ocean Love Clean Essentials Set
90,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Ocean Love Clean Essentials Set de la Madara

Ocean Love Clean Essentials Set, Madara

Ocean Love Clean Essentials Set - un duo pentru orice tip de piele.

1. Spuma demachianta. Bogata si fina, regleaza zonele grase ale tenului si le calmeaza pe cele uscate. Tubul este realizat din deseuri marine iar 1 tub este echivalentul a 6 pungi de plastic recuperate din mare.

2. Dd Daily Defence Crema protectoare. Produsul reprezinta exact ceea ce-i exprima numele creat pentru a indeplini functia de protectie zilnica a pielii. DD Cream reprezinta balsamul multi-functional de protectie maxima pentru ten, maini si corp.

Tubul este creat din bioplastic si este 100% reciclabil.

Madara omagiaza marile si oceanele lumii. Prin colectia festiva de produse organice prietenoase cu planeta pe care traim. Privim spre izvoare, rauri, lacuri, mari si oceane ca spre arterele vitale ale planetei. Iar prin alegerile noastre putem face si noi un mic val de bine. Cum ar fi atunci cand ne decidem sa oferim cadouri care sunt aproape de natura.

Ocean Love – naturale, curate, blande cu pielea noastra si mediul inconjurator, in ambalaje reciclate si reciclabile. 

Formule organice. Vegane. Nu tulbura planeta. Cruelty free. Ambalaje reciclate. 100% reciclabile. Certificate Ecocert/Cosmos.


Ocean Love Clean Essentials Set - producator, Madara, se regaseste in categoria Ingrijire fata si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Madara: Produsele Madara provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar. In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel Madara a creat produse cosmetice de o calitate unica. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social