Elixir nutritiv pentru ingrijirea pielii atopice x 50ml Mademoiselle Agathe

Elixir nutritiv pentru ingrijirea pielii atopice x 50ml Mademoiselle Agathe

Disponibil la comanda online

SKU 16400
183,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire fata Creme de fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Elixir nutritiv pentru ingrijirea pielii atopice x 50ml Mademoiselle Agathe de la Mademoiselle Agathe

Formula inovatoare a acestui elixir, care combină extractul de secreție de melc cu un amestec exclusiv de 6 ingrediente active atent selectate, întinerește și hrănește pielea, atenuând în același timp senzațiile de disconfort ale pielii atopice, sensibile și dezechilibrate. Perfect hidratată, pielea este calmată pentru lungă durată.

UN AMESTEC EXCLUSIV DE 7 INGREDIENTE ACTIVE CHIAR ȘI PENTRU CEA MAI DELICATĂ PIELE:

  1. 62% extract din melc: reparator, vindecător, anti-iritant
  2. Bisabolol: liniștitor și calmant
  3. Glicerina vegetală: catifelare și hidratare
  4. Unt de Shea: hrănitor, reface lipidele
  5. Ulei de susan: moale și reconfortant
  6. Aloe vera: moale și astringent
  7. Vitamina E: anti-oxidant

FORMULA WITH PROVEN EFFICACY
Testat dermatologic

Ingrediente: extract din secreție de melc*, emolienți și emulgatori naturali, ulei de floarea soarelui*, glycerin, unt de shea*, alpha-bisabolol*, extract de aloe vera*, 100% parfum natural, sistem de conservare certificat organic de COSMOS.
INCI: extract din secreție de melc*, aqua (apă), glyceryl stearate SE, decyl oleate, glycerin, sesamum indicum ulei din semințe de susan*, butyrospermum parkii (unt de shea)*, cetearyl alcohol, sodium stearoyl glutamate, bisabolol*, gumă de xantan, pudră din frunze de aloe vera*, parfum (fragrance), levulinic acid, sodium levulinate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, potassium hydroxide, citric acid, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate.
*=ingrediente provenite din agricultura ecologică

Mod de utilizare: Special formulat pentru pielea sensibilă, uscată și cu probleme, acest produs este potrivit în special pentru eczeme, psoriazis, cicatrici, arsuri etc. După curățarea pielii cu apă caldă, aplicați un strat subțire pe zona dorită. Pentru cele mai bune rezultate, repetați acest proces de 2 până la 3 ori pe zi. Tratând eficient toate tenurile atopice, atenuează disconfortul, cum ar fi roșeața și mâncărimea pielii. Acest produs este potrivit chiar și pentru cele mai sensibile tenuri, dar este necesară o monitorizare atentă.

Producător: Mademoiselle Agathe Franța

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mademoiselle Agathe: Mademoiselle Agathe este un producator de cosmetice de excelenta din Franta. Laboratorul producatorului are angajament de multi ani pentru producerea si certificarea de cosmetice organice cu scopul de a garanta produse exceptionale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite