Spuma naturala volumizanta pentru par, cu ulei de argan, Noah, 250 ml

Spuma naturala volumizanta pentru par, cu ulei de argan, Noah, 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17399
59,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire par Ingrijire si styling TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spuma naturala volumizanta pentru par, cu ulei de argan, Noah, 250 ml de la Noah

Spuma naturala volumizanta pentru par, cu ulei de argan, Noah, 250 ml

Spuma modelatoare Noah are o fixare puternica si este ideala oricarui tip de par, oferind textura si elasticitate parului drept sau ondulat.

Uleiul de argan si migdale dulci creaza o bariera protectiva si catifeleaza parul, avand un efect hidratant care previne uscarea si ruperea firelor de par. Spuma protejeaza parul impotriva umiditatii din atmosfera, dar si impotriva actiunii deshidratante a surselor de caldura (soare, placa de par etc). In plus, parul tau devine usor de descurat si capata o stralucire naturala.

Produsele NOAH nu contin silicon, parabeni, parafina, uleiuri minerale , DEA si SLS.

Spuma naturala volumizanta pentru par, cu ulei de argan, Noah, 250 ml,se regaseste in categoria Ingrijire par si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Instructiuni de folosire: Agita flaconul inainte de utilizare si aplica produsul in palme, tinand tubul orientat in jos. Distribuie uniform pe parul umed, pe care l-ai tapotat in prealabil cu prosopul. Nu clati si continua cu coafarea parului dupa preferinte.  

INGREDIENTE: Aqua (Water), Butane, Vp/va Copolymer, Propane, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Parfum (Fragrance), Cocamidopropylamine Oxide, Isobutane, Panthenol, Polysorbate 20, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite