Pontica Elidor Sampon caltunas si urzica 250 ml

Sampon caltunas si urzica 250 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 10672
15,42 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon caltunas si urzica 250 ml de la Pontica Elidor

Sampon caltunas si urzica, Pontica, 250 ml

Sampon caltunas si urzica - folosit pentru uz extern, stimuleaza cresterea parului si tonifica radacina, combate matreata si seboreea. Are efect tonic, redand parului aspectul sanatos.


Sampon caltunas si urzica 250 ml - producator Pontica se regaseste in categoria Ingrijire par si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Caltunas si urzica.

Administrare

Se aplica o cantitate mica pe parul umed, se maseaza usor apoi se clateste. Se repeta operatia, limpezind bine parul cu apa calda.

  • General
    • Ingrijire par
      Sampon
    • Afectiuni
      Matreata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pontica Elidor: Pontica Elidor este un producator de produse inspirate 100% din natura, produse ce urmaresc sa ofere solutii alternative pentru normalizarea proceselor metabolice, tratarea diverselor afectiuni, contracararea efectelor neplacute ale menopauzei sau cresterea imunitatii. Produsele Pontica Elidor sunt rezultatul dedicatiei echipei de cercetare pentru dezvoltarea de solutii naturale, cu adevarat eficiente pe baza de plante, extracte de plante si ingrediente recunoscute de secole pentru efectele terapeutice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite