Jamieson Melatonina 5mg 100 comprimate

Melatonina 5mg 100 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 14619
82,45 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Melatonina 5mg 100 comprimate de la Jamieson

Melatonina 5mg, Jamieson, 100 comprimate

 

Melatonina 5mg ajuta la reducerea timpului necesar pentru a adormi, ideal pentru persoanele ce secreta melatonina insuficienta in mod natural sau pentru persoanele care se confrunta cu schimbari ale fusului orar.

Contribuie la ameliorarea oboselii asociata cu schimbarea fusului orar.

Ajuta la resetarea ciclului de somn al organismului.

 

Avantaje: 

  • Tablete ce se dizolva usor in cavitatea bucala pentru o absorbtie si o eficacitate ridicate.
  • Aroma de ciocolata cu menta este ideala pentru pacientii care prefera sa nu mestece sau sa inghita tablete.
  • Contine melatonina de calitate farmaceutica, ce este un duplicat chimic exact al melatoninei naturale,  ceea ce confirma o eficacitate egala cu cea secretata in mod natural, dar mai sigura decat formele derivate din surse animale.
  • Nu contine arome, coloranti sau conservanti artificiali.
  • Calitate garantata prin Protocolul “360 Pure”

 

Melatonina 5mg 100 comprimate - producator Jamieson se recomanda pentru Insomnie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 

Compozitie / Prospect

5 mg melatonina

Administrare

1 tableta pe zi, sublingual, inainte de culcare. A se consulta medicul in caz de utilizare pe o perioada mai lunga de o luna. Melatonina poate influenta capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje timp de 5 ore de la administrare.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jamieson: Jamieson este, încă din anul 1922, cel mai important producător de suplimente de înaltă calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate în facilitățile ultra-moderne din Windsor (Canada) și sunt puse la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Jamieson a fost votat consecvent pentru cea mai de încredere marcă de vitamine din Canada, iar motivul este unul singur: într-o piață în plină ascensiune, s-au remarcat prin angajamentul lor de a furniza cele mai pure, sigure și eficiente soluții pentru o stare de bine.Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei si foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.Ştim cât de important este să ne protejăm sănătatea şi starea de bine, dar în acelaşi timp să nu epuizăm resursele mediului înconjurător.Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezentă în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente.Toate produsele Jamieson sunt obținute din formulări cu substanțe de origine naturală.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite