Santarome Bio Sommeil melatonina 20 fiole

Sommeil melatonina 20 fiole

Disponibil la comanda online

SKU 15627
93,07 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sommeil melatonina 20 fiole de la Santarome Bio

Sommeil melatonina, Santarome, 20 fiole

 

Sommeil Melatonina este o formula inovatoare ce a fost special conceputa pentru a oferi un somn sanatos si reparator, gratie formulei sale complexe cu melatonina, valeriana, pasiflora, mac californian, flori de tei și 3 muguri bio proaspeti: paducel, tei si smochin.

Te face mai rezistent la stresul cotidian, ferindu-te de sentimentele de frica, de gandurile apasatoare si grijile care te priveaza de somnul sanatos de care ai nevoie.

Adjuvant in caz de insomnie sau treziri nocturne repetate.

Recomandat în caz de schimbari de fus orar, program, job, etc.

Ideal pentru persoanele care se trezesc din cauza cosmarurilor, promovand vise placute.

Reduce efectul afectiunilor cauzate de privarea de somn: ingreunare in procesul de luare a deciziilor, de gestionare a emotiilor, a comportamentului: nervozitate, impulsivitate, cu modificari ale dispozitiei, tristete, lipsa motivatiei sau supraalimentarea pe fond de stres si oboseala.

  • Insomnie
  • Tulburari de anxietate
  • Stari de agitatie
  • Somn agitat datorat stresului cotidian
  • Schimbari de fus orar

Prezenta unor usoare depuneri este datorata utilizarii extractelor de plante si este un fenomen natural ce nu afecteaza calitatea sau eficacitatea produsului. Produsul nu contine zahar, coloranti sau indulcitori. 

Contraindicatii:

Acest produs este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza fara aviz medical. Nu conduceti vehicule sau utilaje 4-5 ore dupa utilizarea de melatonina. In cazul administrarii de medicamente ( antidepresive, somnifere ,sedative, etc.), nu consumati fara aviz medical. Este contraindicata utilizarea pe termen lung.

Ingrediente:

Melatonina – 1.85mg contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi ( efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg melatonina inainte de culcare)., fiind benefic si pentru  disconfortul creat de decalajele de fus orar.

Extract din flori de Tei – 125mg, florile de tei, pe langa parfumul placut au si efecte terapeutice benefice in stari de nerozitate, insomnia si suprasolicitare intelectuala.

Extract din radacina de Valeriana – 120mg din care 60µg acid valerianic. valeriana ajuta la inducerea unui somn odihnitor si imbunatateste calitatea somnului.

Extract din Floarea Pasiunii – 100mg din care 3.5mg flavonoide floarea Pasiunii contribuie la o relaxare optima necesara inducerii somnului. Ajuta la un somn odihnitor fara a da dependenta.

Extract din Mac Californian – 6.25mg macul Californian – este o planta originala din Statele Unite ale Americii ( California) avand  efect usor sedativ, calmant, anxiolitic, fiind recomandat in insomnii, stari de agitatie, stres, tulburari de anxietate.

Complex de 3 muguri gemoterapici bio

Paducel –  50mg, contribuie la reglarea ritmului cardiac

Tei – 50mg, relaxarea organismului

Smochin  – 50mg, benefic in neurastenie

 

Sommeil melatonina 20 fiole - producator Santarome  se recomanda pentru Insomnie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ingrediente active,Cantitati per fiola, Extract:
Melatonina....1.85mg Melatonina;
Extract de flori de tei BIO.....125mg, Extract apos 4:1 din Tilia condata Mill. BIO;
Extract de Valeriana.....120mg, din care acid valerianic ......60µg;
Extract apos maltodextrina 1-2:1 din radacina de Valeriana officinalis L.;
Extract de Floarea Pasiunii....100mg, din care flavonoide....3.5mg;
Extract etanoilic uscat maltodextrina 4-6:1 de parti aeriene de Passiflora edulis Sims;
Extract de Mac californian 6.25mg Extract apos 4:1 din parti aeriene de Eschscholtzia californica;.
Macerat glicerinat de muguri de Paducel BIO 50mg Macerat glicerinat 1:20 din muguri de Crataegus laevigata BIO;
Macerat glicerinat de muguri de Tei cu frunza lata BIO 50mg Macerat glicerinat 1:20 din muguri de Tilia platyphyllos Scop. BIO;
Macerat glicerinat de muguri de Smochin BIO....50mg, Muguri de Ficus carica L. BIO;
Apa purificata.

Administrare

Doar adulti si copii peste 12 ani: 1 fiola diluata intr-un pahar cu apa cu 30 de minute inainte de culcare in cure de 20 de zile! Se poate relua cura la nevoie sau ori de cate ori este necesar!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Santarome Bio: Santarome Bio este o companie din Franta producatoare de suplimente alimentare certificate organic si vegan. Dezvolta formule unice ce combina extracte din plante cu macerate din muguri.Au un nume recunoscut in domeniul fitoterapiei.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite