Bionovativ Ulei de corp anti-tantari 50ml

Ulei de corp anti-tantari 50ml

Disponibil la comanda online

SKU 15031
55,33 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Intepaturi de insecte TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de corp anti-tantari 50ml de la Bionovativ

Ulei de corp anti-tantari, Bionovativ50ml

 Uleiul de corp anti-tantari contine o combinatie unica dintre uleiul de struguri  si cele 7 uleiuri esentiale integrale cu efect repelent. Protejeaza impotriva tantarilor si hidrateaza in acelasi timp pielea.

Precautii:

A se efectua un test de sensibilitate pe o portiune mica de piele, inainte de prima utilizare. A se pastra inchis ermetic, la loc uscat si intunecat, la temperatura camerei. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza de preferinta pana la sfarsitul datei inscriptionate pe ambalaj. A se citi ambalajul inainte de utilizare.

Conditii de depozitare:

In ambalajul original, inchis etans, neexpus la intemperii, radiatii solare, sau alte surse de caldura, la temperaturi intre 5-25 0C. Risc de depreciere prin inghet.

Ulei de corp anti-tantari 50ml -producator Bionovativ se recomanda pentru Intepaturi insecte si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei de struguri (Vitis vinifera seed oil), Uleiuri esentiale de: Patchouli (Pogostemon Cablin), Lemongrass (Cymbopogon flexuosus), Arbore de ceai (Melaleuca alternifonia), Eucalipt (Eucalyptus globulus), Menta piperata (Mentha piperita), Cimbru (Thymus satureioides), Cuisoare (Eugenia caryophyllus).

Administrare

Se agita flaconul inainte de utilizare, iar apoi se pulverizeaza pe piele si se maseaza usor pentru a distribui uniform produsul.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite