CEUMED Set Stop Tick pentru indepartarea capuselor 9 ml

CEUMED Set Stop Tick pentru indepartarea capuselor 9 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 15820
60,42 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere CEUMED Set Stop Tick pentru indepartarea capuselor 9 ml de la Ceumed

Descrierea produs CEUMED Set Stop Tick pentru indepartarea capuselor 9 ml de la Ceumed

CEUMED Set Stop Tick pentru indepartarea capuselor 9 ml

Dispozitiv medical conceput pentru îndepărtarea căpușelor din corpul uman și animal.

Este recomandat pentru prevenirea bolilor transmise de căpușe, cum ar fi:

  • encefalita transmisa de capuse
  • boala Lyme
  • babesioza
  • anaplasmoza si altele

Trusa conține un dispozitiv medical sub forma de spray pentru inghetarea imediata a capuselor, un dispozitiv de indepărtare a căpușelor pentru îndepărtarea în siguranță a căpușelor și o eprubetă pentru depozitarea căpușelor pentru analiză.

Utilizare:
Butonul de pulverizare se deschide rotindu-l în sensul acelor de ceasornic de la poziția închis la poziția deschis. Duza este așezată cu grijă în jurul cleștilor. Apăsați butonul nebulizatorului până la capăt pentru a elibera doza completă.
Înainte de prima utilizare, apăsați butonul de pulverizare de două ori. Cârligul corect pentru îndepărtarea căpușelor este selectat în funcție de dimensiunea căpușei. Folosind un agent de îndepărtare, prinde ferm căpușa cât mai aproape de piele. Dispozitivul de îndepărtare a cleștilor este ridicat brusc. Se verifică dacă nicio parte a căpușei nu a rămas în piele. Dezinfectați zona tratată.

  • Sigur pentru oameni și animale.
  • Nu contine pesticide.
  • Reduce riscul de transmitere a patogenului datorită tehnologiei unice de înghețare rapidă a căpușei, prevenind astfel eliberarea salivei infecțioase a paraziților și zdrobirea corpului căpușei.
  • Spray-ul conține aproximativ 60 de doze, care permit îndepărtarea în siguranță a până la 40 de căpușe.
  • Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani.
  • Urmați instrucțiunile de pe pachet.

CEUMED Set Stop Tick pentru indepartarea capuselor 9 ml - producator Ceumed  se recomanda pentru Intepaturi de insecte si face parte din ofeta magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ceumed: Ceumed s-a lansat prima data pe piata produselor de ingrijire a bebelusilor si sunt mandri de rezultatele atinse pana acum, de planul international si de faptul ca sunt prezenti in mai multe state din Europa. Cunostintele dobandite aici pot fi valorificate si in alte domenii farma, pentru ca cunostintele dobandite de la copii sa poata fi transmise si adultilor.Smart Love „Iubeste intelept!” - astfel am putea sintetiza cat mai concis sloganul brandului Smart Love, lansat si in Romania. Exista mai multe feluri de a iubi, dar descoperirea necesitatilor reale si daruirea a ceea ce este intr-adevar necesar este cel mai important rezultat, pe care il poate atinge un om. Ceumed, urmeaza continuu aceasta cale si incerca sa contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala sau dureri gingivale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite