Intoleranta la gluten (boala celiaca)

Intoleranta la gluten sau boala celiaca este o afectiune autoimuna declansata de ingestia de gluten (proteina din grau, secara si orz) la indivizi predispusi genetic. Intoleranta la gluten afecteaza circa 1% din populatie si poate debuta la orice varsta incepand cu perioada copilariei. Aceasta afectiune provoaca malabsorbtia vitaminelor din complexul B si a vitaminelor A, E si K. Se recomanda in acest caz administrarea unor suplimente vitaminizante. Atentie insa! cautati variantele fara gluten. Consumul de fasole, linte, alfalfa, cereale integrale, rosii, capsuni, zmeura, mure, nuci, seminte de floarea soarelui, stafide, smochine poate ajuta. Gama variata de alimente si suplimente naturiste Gluten Free.


Produse de Intoleranta la gluten (boala celiaca)
  
11,23 lei
  
22,24 lei
  
12,57 lei
  
19,52 lei
  
30,43 lei
  
31,37 lei
40,74 lei
  
125,05 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite