Intoleranta la gluten (boala celiaca)

Intoleranta la gluten sau boala celiaca este o afectiune autoimuna declansata de ingestia de gluten (proteina din grau, secara si orz) la indivizi predispusi genetic. Intoleranta la gluten afecteaza circa 1% din populatie si poate debuta la orice varsta incepand cu perioada copilariei. Aceasta afectiune provoaca malabsorbtia vitaminelor din complexul B si a vitaminelor A, E si K. Se recomanda in acest caz administrarea unor suplimente vitaminizante. Atentie insa! cautati variantele fara gluten. Consumul de fasole, linte, alfalfa, cereale integrale, rosii, capsuni, zmeura, mure, nuci, seminte de floarea soarelui, stafide, smochine poate ajuta. Gama variata de alimente si suplimente naturiste Gluten Free.


Produse de Intoleranta la gluten (boala celiaca)
  
11,64 lei
  
14,08 lei
  
19,52 lei
  
24,18 lei
  
33,44 lei
40,74 lei
  
127,13 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite