Lapte vegetal BIO light din ovaz Vegan Style

Lapte vegetal BIO light din ovaz Vegan Style

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17121
16,81 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Lapte vegetal Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lapte vegetal BIO light din ovaz Vegan Style de la Vegan Style

Laptele vegetal bio light din ovaz Vegan Style a fost obtinut doar din boabe de ovaz biologic de cea mai buna calitate si fara adaos de sare.

Aceasta bautura biologica este un aliment vegetal, neindulcit, hranitor dar si foarte gustos si contine intr-un mod echilibrat toate calitatile nutritionale si de sanatate ale ovazului biologic.

Este o bautura ideala pentru cei care isi doresc un mic dejun lejer dar gustos, sanatos si tonic in acelasi timp. Se poate utiliza alaturi de biscuiti, muesli, paine si se poate indulci, dupa preferinte.

De asemenea, poate fi folosita si in bucatarie, pentru a pregati deserturi, budinci si creme, dar si pentru prepararea sosului bechamel. Se poate folosi in loc de lapte pentru cereale, deserturi sau pur si simplu ca si bautura in orice moment al zilei. Certificare ecologica producator IT BIO 005. Produs in Italia. 

Gramaj: 1000ml

Compozitie: Apa, ovaz cu gluten* 11%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 137kj/33kcal, grasimi 0.5g din care acizi grasi saturati 0.1g, carbohidrati 6g din care zaharuri 3.8g, fibre 0.8g, proteine 0.6g, sare 0.1g.

Beneficii: Este o bautura potrivita pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau produse lactate.

Este usor digerabila si ideala pentru cei care adopta un regim vegan. Bautura light are cu 30% mai putine calorii, ceea ce o face potrivita si pentru persoanele care sunt atente la silueta.

Utilizare produs: Se poate consuma alaturi de biscuiti, muesli, paine si se poate indulci, dupa preferinte.

De asemenea, este o bautura ce poate fi folosita si in bucatarie, pentru a pregati deserturi, budinci si creme, dar si pentru prepararea sosului bechamel.

Se poate folosi pentru cereale, deserturi sau pur si simplu ca si bautura in orice moment al zilei.

Se pastreaza la temperatura mediului ambiant. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in termen de 3/4 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite