Naturpharma Femovita Forte zi si noapte 60 capsule

Femovita Forte zi si noapte 60 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 15069
86,48 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Femovita Forte zi si noapte 60 capsule de la Naturpharma

Femovita Forte zi si noapte, Naturpharma, 60 capsule


Femovita Forte este un complex format din: 

  • Femovita forte Zi care ajuta la ameliorarea bufeurilor, iritabilitatii, dificultatilor de concentrare oboselii. Sustine integritatea tesutului osos si functionarea normala a sistemului cardiovascular si imunitar.
  • Femovita forte Noapte care ajuta la ameliorarea bufeurilor si a transpiratiilor nocturne, va ajuta sa adormiti, reduce trezirile nocturne si contribuie la obtinerea unui somn odihnitor si sanatos.

Prezentare:

30 capsule Femovita forte Zi

30 capsule Femovita forte Noapte


Femovita Forte zi si noapte 60 capsule - producator Naturpharma se recomanda pentru Menopauza si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Femovita forte Zi contine patru grupe de fitoestrogeni (stilbenoide, lignani si kumestani), ajuta in timpul zilei la reducerea celor mai frecvente simptome neurovegetative si neuropsihice bufeuri, cefalee, depresie, iritabilitate, dificultate de concentrare etc. Combinarea acestora cu calciu natural si vitamina D ajuta la normalizarea masei osoase si la cresterea rezistentei osoase.
Femovita forte Noapte contine doua grupe de fitoestrogeni si o combinatie de substante active din plante (flavonoide) care ajuta la reducerea transpiratiilor nocturne, a iritabilitatii si a nelinistii, ajuta la somn, reduc poftele nocturne contribuie la obtinerea unui somn linistit si sanatos.

Administrare

Femovita forte Zi - 1 capsula pe zi, dimineata.
Femovita forte Noapte - 1 capsula pe zi, seara.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Naturpharma: Naturpharma
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social