Aghoras Argint coloidal AquaNano Protect 15ppm 480 ml

Argint coloidal AquaNano Protect 15ppm 480 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13146
30,74 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argint coloidal AquaNano Protect 15ppm 480 ml de la Aghoras

Argint coloidal AquaNano Protect 15ppm, Aghoras, 480 ml

Argint coloidal AquaNano Protect 15ppm - este un produs extrem de util pentru sistemul dumneavoastra imunitar si, in general, in cazul infectiilor bacteriene, virale sau micotice. Favorizand regenerarea celulara, ajuta la vindecarea usoara a ranilor sau la refacerea organelor aflate in convalescenta.

Este un produs incolor avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorita particulelor reduse ca dimensiuni, eficienta sa este foarte ridicata, dar gustul este usor metalic.

Contraindicatii: folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint. Atentie! In cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (si, uneori, chiar si in cazul celor stabilizate) pot aparea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai multi parametri (compozitia sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot aparea sub forma de flocoane, foite, particule, reprezentand un procent foarte mic (1-2%) din cantitatea totala. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloza (cafea) atunci cand continutul flaconului este la final. Totodata, in anumite conditii, este posibila modificarea culorii argintului coloidal, de obicei in galben sau brun, sau uneori culoarea se poate inchide pur si simplu. Acest fenomen nu afecteaza semnificativ proprietatile argintului coloidal. Modificarea ulterioara a culorii argintului coloidal, semnifica de obicei doar formarea unui strat cristalin la suprafata particulei..


Argint coloidal AquaNano Protect 15ppm 480 ml - producator Aghoras se recomanda pentru Micoza (infectie micotica) si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, argint 15ppm.

Administrare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, dupa necesitati. Nu se va bea direct din recipient.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite