Miere de Manuka MGO 250+ bio 250g TranzAlpine

Miere de Manuka MGO 250+ bio 250g TranzAlpine

Puterea Plantelor Disponibil la comanda online

SKU 17735
266,83 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere de Manuka MGO 250+ bio 250g TranzAlpine de la TranzAlpine

Mierea de Manuka MG250 + certificata organic cu nivel certificat MGO > 250mg / kg, ambalate in borcane PET de chihlimbar.

Mierea Manuka BIO din Noua Zeelanda este una dintre cele mai naturale mancaruri ale naturii. Provine din arborele de Manuka nativ (Leptospermum scoparium), acest tip de miere vindecatoare a fost urmarita de sute de ani iar studii recente au deblocat mai multe secrete menite sa imbunatateasca sanatatea. Dar mierea noastra manuka nu provine de oriunde, ea vine dintr-o zona iazolata a coastei de vest a insulei de sud a Noii Zeelande.

Mierea de Manuka este o miere unica din Noua Zeelanda, cunoscuta pentru beneficiile sale exceptionale. Mierea noastra Manuka este produsa ORGANIC din nectarul Leptospermum Scoparium a florilor de Manuka.

Miere de Manuka MGO 250+ bio 250g TranzAlpine se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Profesorul Thomas Henle de la Universitatea Tehnica din Dresda din Germania si-a propus sa izoleze elementul din mierea Manuka care produce acest efect benefic. Studiile sale au identificat un compus, Methylglyoxal (MG), ca avand o corelatie directa cu proprietatile unice ale mierei Manuka. De asemenea, a fost recunoscut oficial de catre Ministerul Industriei Primare (MPI) a Nouii Zeelande prezenta Methylglyoxal (MG).Dupa ce colectam Manuka Money, este testat independent de catre Laboratorul Acreditat independent IANZ.

Diagrama de mai jos reprezinta nivelurile MG prezentate pe ambalajul nostru:

MG Methylglyoxal

400+ Cel putin 400 mg / kg; 350+ Cel putin 350 mg / kg; 250+ Cel putin 250 mg / kg

UMF -------- MGO *
UMF 5+ 83
UMF 10+ 263
UMF 12+ 354
UMF 15+ 514
UMF 18+ 692
UMF 20+ 829
* MGO este masurata ca metilglioxal mg / kg (ppm)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite