Zdrovit Vedixin Max 90 comprimate

Vedixin Max 90 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 16230
185,15 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vedixin Max 90 comprimate de la Zdrovit

Vedixin Max, Zdrovit90 comprimate

Vedixin Max - pentru vedere optima!

Luteina este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces. In organism, cantitatea cea mai mare de luteina se acumuleaza in macula (elementul structural al ochiului responsabil de distingerea culorilor si claritatea imaginii). Carenta de luteina poate afecta functionarea maculei.

Vedixin Max contine o cantitate importanta de luteina, 24 mg intr-un singur comprimat. Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului. In plus, contine vitamine si minerale cu rol de neutralizare a efectelor radicalilor liberi si care asigura sanatatea ochilor si imbunatatesc vederea nocturna: vitamina B2, vitamina A si zinc.

  • luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces. Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului.
  • vitamina B2, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale.
  • zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.

Vedixin Max 30 comprimate - producator Zdrovit se recomanda pentru Miopie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

1 comprimat de 500 mg contine: 24 mg luteina; 1,4 mg vitamina B2 (100% VNR*); 120 µg vitamina A retinol echivalent (15% VNR*); 5 mg zinc (50% VNR*); vitamina E 6 mg α-TE (50% VNR*).*VNR - valoare nutritionala de referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2000 kcal).

Administrare

1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zdrovit: ZDROVIT este o companie multinationala cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca care desfasoara activitati de productie, import, promovare si distributie. Gama de produse Zdrovit cuprinde suplimente alimentare, vitamine, minerale perntru copii si adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite