Aghoras Zinc organic 200 ml

Zinc organic 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 8675
17,19 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zinc organic 200 ml de la Aghoras

Zinc organic, Aghoras, 200 ml

Zinc organic - acest produs contine o cantitate de 15mg zinc/7ml de solutie. Produsul asigura, astfel, necesarul de zinc pentru o persoana adulta (70kg), timp de o luna de zile. Pentru copii, doza se va reduce proportional cu greutatea corporalã.

Produsele din aceasta categorie sunt oarecum mai aparte fata de alte suplimente minerale. Ele sunt deja accesibile publicului in magazine, insa, din pacate, intr-o masura redusa si sub forme nu intotdeauna foarte acceptabile. Analoagele lor, suplimentele minerale anorganice, sunt utilizate de mult timp, uneori cu rezultate bune, alteori mai putin bune, datorita biodisponibilitatii scazute a acestora. in ultimii ani, s-a pus din ce in ce mai mult accent pe realizarea unor formule care sa fie mai usor absorbite de catre organism, sub o forma organica, fiind realizate numeroase astfel de formule, care au dovedit o eficienta foarte ridicata. Cu toate acestea, s-a pastrat in prezentarea lor catre utilizatori un set de adaosuri pe care le consideram a nu fi intotdeauna necesare: coloranti, indulcitori, arome, intaritori de tabletare si alte asemenea substante, care uneori mai mult incurca (din punctul de vedere al efectelor asupra organismului). AquaNano urmareste sa va puna la dispozitie prin aceste produse forma pura a acestor minerale organice, in stare lichida, pentru o utilizare cat mai usoara. Pentru a raspunde in avans unor intrebari, trebuie stiut ca aceste minerale organice nu sunt obtinute prin sinteza chimica (ar fi mult mai scumpe), ci prin procese de fermentatie, la sfarsitul carora in acizii organici (lactic, gluconic, etc) care sunt obtinuti prin fermentatie se introduc metalele respective, sub forma de hidroxizi, fiind obtinuta astfel forma organica a acestora.

Afectiuni:

  • imunitate scazuta
  • raceala
  • degenerescenta maculara
  • deficit de atentie.

Zinc organic 200 ml - producator Aghoras se regaseste in categoria Vitamine si minerale (adulti) - Multi Minerale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Apa distilata, lactat de zinc, 4,5g.

Administrare

0,5-7ml, sau dupa sfatul medicului. A nu se depasi doza prescrisa. Produsul nu inlocuieste o alimentatie echilibrata.
7ml solutie contine: 15mg zinc (150% din DZR).
Cantitatea precizata este data pentru un adult cu greutatea de 70kg.
Capacitatea dopului flaconului, dupa indepartarea sigiliului, este de circa 7ml.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social