Multi Vitamine

Multivitamine – esentiale pentru buna functionare a organismului

 

Multivitaminele au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Si pe buna dreptate, daca stam sa ne gandim la cat de multe beneficii aduc sanatatii si cum sustin procesele esentiale in organism. Spre exemplu, daca doresti sa iei suplimente cu vitamina A si vitamina B capsule, este mai simplu sa alegi un complex cu multivitamine si multiminerale care le contine pe toate. Astfel, economisesti si bani si nu va mai fi nevoie sa iei foarte multe suplimente nutritive intr-o singura zi.

 

Multivitaminele - care sunt alegerile potrivite?

 

Bineinteles, nu toate multivitaminele vor functiona la fel pentru toata lumea. Spre exemplu, este important de stiut ca existe multivitamine pentru femei si pentru barbati. De asemenea, mai sunt si alte reguli de care trebuie sa tii cont. De pilda, daca iei vitamina D capsule, este recomandat sa iei si vitamina K capsule, deoarece aceasta ajuta la fixarea primului supliment in oase. Capsulele de vitamina E fac o echipa perfecta cu capsulele de vitamina C si cu acidul ferulic si contribuie la mentinerea sanatatii pe termen lung.

Asadar, multivitaminele furnizeaza organismului aportul adecvat de nutrienti, contribuind la completarea deficientelor care pot aparea din cauza dietelor necorespunzatoare sau din alte motive. Mai mult, recomandarea noastra este sa te sfatuiesti cu medicul tau curant inainte de a incepe orice cura cu multivitamine, fie ca este vorba de cele pentru femei sau cele pentru barbati, pentru a determina daca acestea sunt potrivite nevoilor tale si pentru a evita interactiunile cu alte medicamente.

Multi Vitamine - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Multi Vitamine
  
39,04 lei
-20%
  
53,05 lei
42,44 lei
  
43,78 lei
  
68,75 lei
  
94,42 lei
  
12,67 lei
  
16,35 lei
  
18,22 lei
  
19,37 lei
-20%
  
38,63 lei
30,90 lei
  
33,78 lei
  
33,79 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite