Etamine du Lys Deodorant neutralizator BIO mirosuri neplacute, parfum lavanda, menta si eucalipt Etamine 125 ml

Deodorant neutralizator BIO mirosuri neplacute, parfum lavanda, menta si eucalipt Etamine 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19849
67,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Odorizante camera
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Deodorant neutralizator BIO mirosuri neplacute, parfum lavanda, menta si eucalipt Etamine 125 ml de la Etamine du Lys

Acest odorizant a fost special creat pentru dezodorizarea ambientului si a tesaturilor, are un parfum 100% natural pe baza de lavanda, eucalipt si menta ce a fost creionat cu maestrii parfumieri, fiind potrivit pentru a oferi o atmosfera purificatoare si relaxanta incaperilor.

Odorizantul Etamine du Lys are o formula concentrata si eficienta care are la baza 99.99% ingrediente de origine naturala si nu contine alergeni si gaz propulsor. Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Pentru o utilizare corespunzatoare se pulverizeaza in toate directiile, in timp ce se mentine sticla in pozitie verticala.

Pentru dezodorizare este suficienta aplicarea unei cantitati de 1 pana la 2 pulverizari.

Compozitie: Note de varf: tulpina de lavanda, mandarina verde, menta. Note de mijloc: floare de lavanda, salvie. Note de baza: lemn de eucalipt. Contine si alcool denaturat, apa, parfum 100% natural, uleiuri esentiale de eucalipt*, menta*, lavanda* si lavandin*(limonen**, linalool**). (**Ingrediente prezente in mod natural in uleiurile esentiale) (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) 99,99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite