Vitalion Hri-Vitalion, 54 tablete + Hri-Vitalion plus 18 cpr gratis

Vitalion Hri-Vitalion, 54 tablete + Hri-Vitalion plus 18 cpr gratis
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Osteoporoza

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Vitalion Hri-Vitalion, 54 tablete + Hri-Vitalion plus 18 cpr gratis de la Vitalion

Vitalion Hri-Vitalion, 54 tablete + Hri-Vitalion plus 18 cpr gratis

Efecte si beneficii HRI Vitalion:

Osteoporoza: structura osoasa devine mai rezistenta. Iar afectiunea in sine poate fi prevenita la intervenirea din timp.

Artrita: prin complexul de minerale si vitamine ajuta la ameliorarea durerilor si la prevenirea complicatiilor ulterioare.

Artroza: previne degenerarea completa a cartilajului, permitand astfel miscarea fara durere.

Varice: regenereaza peretele venos slabit si subtiat, tratand venele din interior. Ofera o modalitate de preventie si ajuta in acelasi timp la ameliorarea simptomelor bolii varicoase fara necesitatea unei interventii chirurgicale.

Accident cerebral vascular: in procesul de reabilitare dupa un accident vascular cerebral este important mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.
HRI -Vitalion are un efect benefic asupra sistemului circulator, contribuind astfel la sanatatea pacientilor pe termen lung.

Infarct miocardic: prevenirea unui episod nou este prioritatea in cazul unui pacient care a suferit deja un infarct miocardic.
HRI-Vitalion ajuta circulatia arteriala, astfel inima poate sa bata la parametri normali.

Ateroscleeroza; ateroscleroza afecteaza buna desfasurare a circulatiei sanguine si poate duce la complicatii cardiovasculare.
HRI-Vitalion curata arterele si reda elasticitatea lor intarziind si mai mult procesul progresiv care rezulta in intarirea si ingustarea arterelor.

Arterita: inflamatia peretelui arterial poate avea un efect asupra intregului organism cauzand o stare generala alterata.
HRI-Vitalion prin formula complexa lupta eficient impotriva colilor care afecteaza peretele venos si astfel intregul sistem cardiovascular.

Ingrediente HRI Vitalion:

Carbonat de calciu, pulbere de mere, fibre de cartofi, clorura de sodiu, stearat de magneziu, oxid de magneziu, pulbere de vita de vie, clorura de potasiu, pulbere din fructe de maces, pulbere de hibiscus, acid ascorbic, material de luciu (acid stearic), pulbere de coaja de portocala, pulbere de soc, fumarat feros, material de invelire filmata (hidroxipropil metilceluloza), beta caroten 1,5 mg, stabilizator (guma arabica), antiaglomerant (dioxid de siliciu), coloranti (oxid de titan si oxizi de fier),
talc, sulfat de mangan, oxid de zinc, sulfat de cupru.

Doza zilnica de 2 tablete de HRI Vitalion contine:

Vitamina A (din provitamina beta-caroten) 400 μg (50% DZR)*
Vitamina C (acid ascorbic) 30 mg (50% DZR)*
Calciu 100,0 mg (12,5% DZR)*
Fier 7,0 mg (50 % DZR)*
Magneziu 25,0 mg (8,3% DZR)*
Zinc 2,5 mg (16,7% DZR)*

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitalion: Vitalion este o companie romaneasca infiintata in 2007, cu sediul in Targu Mures, unic distribuitor al gamei HRI pe piata nationala. Gama HRI contine produse pe baza de plante, adjuvante naturale ce pot fi folosite in tratarea de diverse boli, creatia profesorului in biochimie Dr. Terry Gallagher, fondatorul Herbal Research Institute (HRI) un institut de cercetare situat la Oxford, in Marea Britanie. Toate produsele HRI sunt fabricate de Surepharm Services Limited.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite