Byodo Otet balsamic de rodie bio 250 ml

Otet balsamic de rodie bio 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13504
38,02 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Otet balsamic de rodie bio 250 ml de la Byodo

Otet balsamic de rodie bio, Byodo, 250 ml

Otet balsamic de rodie bio - aici va asteapta delicii orientale. Rodia - simbolul fertilitatii din Orient - nu ar trebui sa lipseasca. Indiferent daca este in cuscus, tabbouleh sau alte retete din bucataria nord-africana: cu balsamul nostru de organic de rodie gustul fructat al rodiei se combina excelent cu aroma de otet proaspat.

  • 100% ingrediente organice
  • preparat din otet ecologic de mere si concentrat de suc de mere bio si concentrat fin de suc de rodie bio
  • nesulfurat
  • fermentare naturala a otetului.

Otetul balsamic de rodie ecologic Byodo rafineaza toate mancarurile fine de vanat si merge bine cu gasca si rata. Este ideal pentru salate cu sos negru.

Valori nutritive:

  • kj: 477,kcal: 112, grasimi: <0,1g, acizi grasi saturati: <0,1g, glucide: 23g, zaharuri: 16g, proteine: 0,1g, sare: <0,1g* - doza zilnica recomandata.

Otet balsamic de rodie bio 250 ml - producator Byodo se regaseste in categoria Produse alimentare - Otet natural si face parte din magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Otet de mere*, sirop de mere*, concentrat de rodie* (9%).
*provin din agricultura ecologica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Byodo: Produsele Byodo reprezinta sablonul pentru o calitate premium a produselor organice. Acesta este motivul pentru care compania pune accent pe atingerea celui mai inalt nivel calitativ posibile atunci cand se  dezvolta un produs. Doar cele mai delicioase retete se vor regasi in paleta de produse a firmei. Prin alegerea produselor Byodo, consumatorii vor primi produse 100% organice. Furnizorii sunt atent selectionati – nu doar din punct de vedere profesional. Ei trebuie sa se potriveasca profilului Byodo si din punctul de vedere al responsabilitatii pe care o arata fata de umanitate si de mediul inconjurator, dar si din punctul de vedere al pasiunii pe care o resimt fata de produsele pur organice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite