Byodo Otet cu plante aromatice bio 500 ml

Otet cu plante aromatice bio 500 ml

Disponibil la comanda online

SKU 13506
17,20 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Otet cu plante aromatice bio 500 ml de la Byodo

Otet cu plante aromatice bio, Byodo, 500 ml

Otet cu plante aromatice bio - am capturat gustul ierburilor tipice de gradina pentru tine in otetul nostru de plante bio. Otetul organic din plante are un gust echilibrat si usor, cu ierburi fine si, prin urmare, se potriveste perfect cu toate salatele proaspete, in special cu salatele de legume crude.

Caracteristici:

  • aroma naturala pe baza de plante
  • 100% ingrediente bio
  • placere pe baza de plante fine
  • extras din diferite plante medicinale
  • nu contine sulfurat si nu este incalzit
  • fermentarea naturala pentru obtinerea otetului

Dupa productie, otetul din plante organice de la Byodo este filtrat, ceea ce ii confera culoarea frumoasa si clara!

Otetul cu plante organice Byodo este ideal pentru marinarea carnii, pestilor si legumelor, precum si pentru conservarea fructelor si legumelor. Inspectorii DLG au fost, de asemenea, entuziasti si prin urmare, au acordat otetul de plante Byodo Medalia de aur DLG in anul 2020.

Alergeni: marar, fructoza.


Otet cu plante aromatice bio 500 ml - producator Byodo se regaseste in categoria Produse alimentare - Otet natural si face parte din magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Otet* din vin distilat, extract din plante* aromatice.
*provin din agricultura ecologica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Byodo: Produsele Byodo reprezinta sablonul pentru o calitate premium a produselor organice. Acesta este motivul pentru care compania pune accent pe atingerea celui mai inalt nivel calitativ posibile atunci cand se  dezvolta un produs. Doar cele mai delicioase retete se vor regasi in paleta de produse a firmei. Prin alegerea produselor Byodo, consumatorii vor primi produse 100% organice. Furnizorii sunt atent selectionati – nu doar din punct de vedere profesional. Ei trebuie sa se potriveasca profilului Byodo si din punctul de vedere al responsabilitatii pe care o arata fata de umanitate si de mediul inconjurator, dar si din punctul de vedere al pasiunii pe care o resimt fata de produsele pur organice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social