D'OR - Metabolics Pachetul de sanatate D'OR METABOLICS Basic Life

Pachetul de sanatate D'OR METABOLICS Basic Life
264,20 lei

Nu este in stoc

Descriere Pachetul de sanatate D'OR METABOLICS Basic Life de la D'OR - Metabolics

Pachetul de sanatate D'OR METABOLICS - "Basic Life"

 

Pachetul contine:

 6x sticle Gold Water D'ORA, 750 ml-

2x sticle Suc BIO pur de Aronia, 700 ml Aronia Original-

1x Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru,

30 capsule CARDUSCAPS -

1x D'OR Metabolic Tea

Mod de administrare per 1 luna: 1x150 ml/zi (6 sticle/luna) - Gold Water D'ORA, 750 ml 2x 25 ml/zi = 2 sticle a 700 ml/luna -

Suc BIO pur de Aronia, 700 ml Aronia Original 1 Capsula /zi -

Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 30 capsule

CARDUSCAPS Zilnic Infuzie timp de 10 minute a unei cantitati de 2-3 gr (1 lingurita) de Mix de ceai Metabolics, la o cana cu apa fierbinte. 

Pachetul de sanatate D'OR METABOLICS se adreseaza personelor aflate în tratament pentru afectiuni ale sindromului metabolic, precum si preventiv, persoanelor interesate de un stil de viata sanatos.

Sindromul metabolic este o dereglare metabolica ca urmare a depunerii de tesut adipos în zona abdominala . Cauza principala care conduce la sindromul metabolic o constituie rezistenta la insulina: din acest motiv glucoza nu mai este metabolizata corespunzator, si este acumulata în muschi, grasime, ficat. Ca o consecinta, apar bolile cardiovasculare, diabetul zaharat si ficatul steatozic ("ficatul gras"). Simptomele sindromului metabolic se instaleza deja de la vârsta de 20-40 de ani, ca un fel de samanatura nefasta, si daca nu se iau masuri preventive sau de corectie, dezvoltam în floarea varstei forme avansate ale bolilor amintite mai sus.

Cauzele principale  sunt alimentatia bogata  în grasimi saturate (în general alimentatia din semipreparate si gen fastfood), precum si sedentarismul sau lipsa miscarii. Exista si cauze secundare între care pot fi amintite crizele de apnee în somn la barbati,  statusul proinflamator al organismului cu cresterea proteinei C reactive în sânge, precum si cresterea LDL-colesterolului (="grasimea rea"), care în timp duce la depunerea sa pe partea interioara a arterelor, fapt care va conduce apoi, în cascada,  la primele forme de arterioscleroza, urmata apoi de dureri cardiace, cresterea tensiunii arteriale si atacuri cerebrale. De aceea este foarte importanta constientizarea acestui sindrom înainte de a degenera într-o boala care sa ne marcheze restul vietii, sau sa îi puna capat prematur.

Pentru fiecare componenta a sindromului metabolic trebuiesc luate masuri de corectie. Societatile stiintifice internationale au revizuit criteriile de diagnosticare a sindromului metabolic, si pentru diagnosticarea lui au statutat prezenta cumulativa a cel putin 3 din urmatorele criterii: 1) existenta unui tratament anterior pentru diabet zaharat sau cresterea glicemiei pe nemâncate peste 100mg/dl.  2) valori ale tensiunii arteriale mai mari de 130/85 mmHg. 3) valori ale trigliceridelor mai mari de 150 mg/dl. 4) scaderea HDL-colesterolului  (="grasimea buna") la valori mai mici de 40 mg/dl la barbati respectiv 50 mg/dl la femei. 5) prezenta obezitatii abdominale (grasimea depusa în zona abdomenului).

Persoanele cu 3 din aceste criterii sunt dublu predispuse la boli cardiovasculare si cu un risc de 4-5 ori mai mare de a dezvolta diabet zaharat. Se recomanda: un stil de viata sanatos, bazat pe o dieta saraca în grasimi saturate (animale), si un consum bogat de legume, fructe, asociata cu o activitate fizica zilnica. În plus, renuntarea la fumat si la consumul de alcool. Produsele care compun pachetul METABOLIC Cum ajuta apa D"ORA, ca produs de baza în pachetul de sanatate "Metabolics"? În sine, apa este principalul factor în derularea tuturor proceselor metabolice din organism. Fara prezenta apei, este imposibil de imaginat oricere proices metabolic din organism. De aceea calitatea apei cât si cantitatea consumata, este esentiala pentru functionarea optima a organismului.

Daca ne referim la apa D ORA, cu continutul ei de aur si argint coloidal, se poate afirma ca, în baza cercetarilor efectuate pâna acum, ca aurul coloidal actioneaza ca un "catalizator al proceselor de regenerare si de purificare a organismului de toxine" (Reiner Moll, om de stiinta german). Pentru mai multe informatii despre apa D"ORA va invitam sa vizitati pagina dedicata pe internet, www.pronat.ro/dora Cu titlu de informare generala, iata alte beneficii pentru organism oferite de consumul suficient de apa pur naturala, în corelatie cu sindromul metabolic: Rol decisiv în buna functionare a metabolismului Contribuie la asigurarea unei digestii sanatoare Contribuie la eliminarea toxinelor din corp si la metabolizarea (arderea) grasimilor; este elementul perfect si cel mai eficient în acest scop.

Hidratarea corecta ne fereste de cancerul la colon si vezica urinara Lubrifiaza încheieturile, cartilagiile si tesuturile moi Regularizeaza tensiunea si fluidizeaza sângele

Mod de administrare: la modul ideal, apa D`ORA ar trebui sa devina apa dumneavoastra de baut. Dar pretul ridicat nu o face accesibila tuturor, astfel ea poate fi consumata si mai putin, pâna la foarte putin (ca elixir, dimineata, cca 50 ml pe stomacul gol), sau odata cu administrarea medicamentelor, pentru cei care urmeaza un tratament medicamentos. 

Din acest motiv sucul pur de aronia, certificat din cultura ecologica, este recomandarea noastra obligatorie pentru toti cei preocupati de propriul sindrom metabolic.

Mod de administrare: Se consuma cca 100 ml/zi distribuit în 3 reprize egale (cca 3 linguri) dimineata/prânz/seara, neaparat dupa mâncare. Cum ajuta CARDUSAPS, în cazul sindromului metabolic? CARDUSCAPS - (produs notificat în România) - sunt capsule care contin Cavacurmin, peperina si silimarina din armurariu. Cavacurmin-ul este un produs patentat din extract de curcuma, care potenteaza de 40 de ori absorbtia componentei active a curcuminei, valorificând astfel efectele multiple si antiinflamatorii ale curcuminei.

Se cunoaste faptul ca, în prezenta acidului clorhidric din stomac, efectul curcuminei este anulat dupa câteva minute, astfel ca organismul nu poate face uz de ea în totalitate. Practic doar ceea ce reuseste sa absoarba în primele 2-3 minte dupa ingestie este valorificat de organism, restul ramâne  nefolosit. Prin procedura patentata de încapsulare a componentei active din curcuma (Cavacurmin), componenta activa a curcumei trece neafectata prin stomac si va fi absorbita în intestin.

Masuratorile au relevat faptul ca în acest fel organismul absoarbe de 40 de ori mai multa componenta activa, decât în ingestia obisnuita de curcuma sau alti suplimenti din curcuma.  Mai mult, în prezenta piperinei (o componenta activa din piper), absorbtia curcuminei este amplificata natural de mai multe ori. Armurariul este cunoscut pentru rolul sau în sprijinirea functiei hepatice. Combinatia celor 3 componente (Cavacurmin, piperina, silimarina) rezulta într-un produs inovator, versatil, cu multiple recomandari, între care, din cele peste 20 de recomandari, amintim doar câteva: Actiunea si îndepartarea în profunzime a inflamatiei (va amintiti, mai sus am scris ca sindromul metabolic apare pe fondul unui "status proinflamator al organismului") Protectie hepatica si regenerare Boala metabolica (trigliceride, colesterol, rezistenta la insulina) Diabet de tip II: protectie împotriva complicatiilor (nefropatie diabetica si neuropatie) Obezitate: curatarea organismului la oamenii supraponderali Protectia pancreasului Administrare: 1 capsula pe zi (Descarcati aici pliantul CARDUSCAPS) Cât timp este recomandat a fi administrat pachetul D`OR METABOLICS? Toate pachetele de sanatate de la Pronat sunt gândite ca un "campagnion" de viata, care actioneaza preventiv si de asemenea sunt un însotitor suplimentar în curele specifice de tratament pentru diabet, obezitate, tensiune arteriala, colesterol marit, ficat gras, detoxifiere, etc. Pachetul D`OR METABOLICS nu înlocuieste si nu trebuie substituit medicatiei recomandate de medicul de specialitate. Produsele care compun pachetul D`OR METABOLICS nu sunt medicamente si nici nu le înlocuieste pe acestea.  Pachetul D`OR METABOLICS - însotit de o dieta bogata în legume si fructe, dar saraca în consumul de grasimi - si asociat cu o viata activa, în miscare, poate contribui la cresterea calitatii vietii, la buna functionare a proceselor metabolice, la normalizarea valorilor privind glicemia, tensiunea arteriala si colesterolul, la promovarea starii de bine, ca un excelent mijloc de preventie la escaladarea sau aparitia bolilor pentru care sindromul metabolic este doar faza incipienta. Recomandam folosirea pe termen lung a curei D`OR METABOLIC, astfel: 3 luni cura, cu 3 luni de pauza. PROMISIUNEA NOASTRA: o normalizare progresiva a valorilor indicatorilor sindromului metabolic si o îmbunatatire semnificativa a starii de bine.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social