Forte Pharma Laboratories Expert Levure de Biere 28 comprimate

Expert Levure de Biere 28 comprimate

Disponibil la comanda online

SKU 15695
40,31 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Expert Levure de Biere 28 comprimate de la Forte Pharma Laboratories

Expert Levure de Biere, 28 comprimate, de la Forte Pharma Laboratories

Frumusete si nutritie pentru ingrijirea pielii, parului si unghiilor
Supliment alimentar

Ingrediente pentru 2 comprimate/zi:
Drojdie de bere  - 2000mg                       
Cunoscută de milenii, drojdia de bere este bogată în minerale și oligoelemente. Conține aproape toată gama de aminoacizi esențiali (16 la număr), întreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, enzime minerale în formă asimilabilă, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier dar și seleniu și crom, oligoelemente indispensabil vieții, proteine, lipide și glucide.Drojdia de bere conține 17 vitamine, inclusiv B și E, precum și proteine și aminoacizi. Drojdia de bere este  formată din ciuperci microscopice si este  utilizata  pentru frumusețea pielii,parului si unghiilor.
Cantitatea impresionantă de vitamine şi minerale pe care le conţine, cele mai important fiind complexul e B-uri şi majoritatea aminoacizilor esenţiali, recomandă drodjia de bere în tratarea anumitor afecţiuni ale pielii şi părului, printre care acnee, riduri sau căderea părului. Drojdia de bere a devenit un ingredient din ce în ce mai popular în industria cosmetică.

Vitamina B8 – 50µg (100% DZR)
Vitamina B8 sau Biotina este parte din vitaminele solubile în apă, care nu sunt depozitate în corp și trebuie luate regulat din alimente sau suplimente. Biotina este folosită pentru ameliorarea dermatitei seboreice (în special la nou născuți), alopecie și acnee, datorită abilității de a conserva integritatea pielii și a foliculilor părului. Vitamina B8 se gaseste in mod natural in alimente precum : albusul de ou, lapte, branzeturi, ciuperci, ficat, alune si unele legume si fructe.

Zinc – 5 mg ( 50% DZR)
Este al doilea metal, ca şi cantitate, în organismul uman, implicat într-o serie largă de reacţii metabolice. Contribuie la menținerea sanatatii pielii , a unghiilor și a părului și protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
Beneficii:
1. Îmbunătăţeşte aspectul tenului: Drojdia de bere acţionează împotriva acneei, datorită faptului că vitaminele B2 şi B6 reglează producţia de sebum. Ajuta la repararea ţesuturilor şi la oxigenarea celulelor epidermei. Tenul devine mai bine hidratat şi mai luminos.
2. Atenuează ridurile. Drojdia este de ajutor în producerea colagenului şi ajută pielea să fie mai elastică. Drojdia conţine acid nucleic, care au capacitatea de a lupta împotriva primelor semne ale îmbătrânirii premature. Tot datorita acestor proprietati drojdia ajuta la estomparea pistruilor si a petelor de la soare.
3. Stopează căderea părului. Drojdia de bere creşte producţia de keratină şi ajută la regenerarea părului (complexul de vitamine B este indispensabil creşterii lui!), reface sănătatea scalpului şi întăresc rădăcina firului de păr.

Mod de administrare:
2 comprimate pe zi, dimineata impreuna cu un pahar mare de apa (200ml).
Se recomanda repetarea curei la fiecare schimbare de sezon!

Contraindicatii:
Acest produs este contraindicate fara aviz medical, femeilor insarcinate sau care apalteaza si copiilor sub 12 ani.

Prezentare:
28 comprimate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Forte Pharma Laboratories:

Forte Pharma laboratories  este o companie din Monaco, producatoare de suplimente alimentare pentru mentinerea sanatatii. Promoveaza o tehnologie de ultima generatie, cu tablete cu doua straturi. Acestea permit combinarea mai multor produse, care anterior functionau doar administrate separat la intervale de timp diferite si se refera si la alte  formule cu eliberare prelungita pentru eficienta maxima.     

Cosul este gol
Nu ai produse favorite