Paste fainoase

Paste integrale – sortimente apreciate de generatii intregi pentru gustul lor

Cu un istoric impresionant, pastele pot fi regasite in bucatariile din toate colturile lumii. Multumita efortului de introducere pe piata interna a pastelor fainoase, italienii se pot mandri cu o mostenire pretioasa de jumatate de mileniu, marcata de progrese in plan culinar. In catalogul Puterea Plantelor sunt disponibile produse alimentare diverse, inclusiv paste integrale, naturale, fara gluten sau paste marcate cu eticheta bio, adaptate nevoilor nutritive si preferintelor fiecarui client in parte. De aceea, daca te afli in cautarea unor anumite tipuri de paste, precum penne, fusilli, tagliatelle, spaghete, spirale si nu numai, ai ajuns unde trebuie! Astfel, poti alege produse bio din categoria de paste fainoase si include in dieta fructe uscate, seminte, pulberi organice sau chiar produse apicole cu efecte benefice asupra organismului tau.

Paste fainoase de diferite forme, dimensiuni si culori atent selectionate

Paste penne, tagliatelle, fusilli, spaghete integrale - acestea sunt doar cateva dintre tipurile disponibile la Puterea Plantelor. Cu ajutorul lor, se pot realizata preparate delicioase, insa, intuitia ta gustativa trebuie sa fie cea care sa te ghideze in incercarile si experimentele din bucatarie. In acest sens, unor simple paste din cereale integrale le poate fi adaugat un surplus de finete aromatica prin presararea unor ingrediente pline de savoare.

In magazinul nostru online vei gasi paste de orez, gris, porumb, ovaz si multe alte sortimente de paste fainoase integrale cu forme, dimensiuni si culori diverse pentru a-ti satisface apetitul si pentru a te ajuta sa iti uimesti familia cu o cina in stil italian.Paste fainoase - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Paste fainoase
  
11,54 lei
  
12,74 lei
  
12,95 lei
  
23,07 lei
  
8,74 lei
  
11,42 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite