Paste penne BIO din grau dur si spirulina L origine 500 gr

Paste penne BIO din grau dur si spirulina L origine 500 gr
25,19 lei

Nu este in stoc

Descriere Paste penne BIO din grau dur si spirulina L origine 500 gr de la L'origine

Pastele penne bio din grau dur si spirulina L origine, au un aspect placut, sunt gustoase si sunt preparate cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.

Continutul de spirulina ofera acestui produs un gust placut si special dar si beneficii pentru organism.

Spirulina este o microalga, consumata de secole pentru proprietatile sale vindecatoare, dar si pentru calitatile nutritionale deosebite.

Printre beneficiile importante se numara proprietatile antiinflamatoare si antioxidante, scaderea trigliceridelor si a colesterolului rau, scaderea in greutate, ajuta in tratarea anxietatii, depresiei si a deficitului de atentie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 7 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust, sosurile de paste gata preparate.

O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Certificare ecologica producator IT-BIO-006.

Produs in Italia. 

Gramaj: 500g

Compozitie: Faina de grau dur*, pudra de alga marina spirulina*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.

Poate sa contina urme de soia. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1445kj/341kcal, grasimi 1.5g din care acizi grasi saturati 0.3g, carbohidrati 69g din care zaharuri 1.6g, fibre 3.1g, proteine 11g, sare 0.05g. Beneficii: Aceste paste sunt produse din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.
Continutul de spirulina ofera acestui produs un gust placut si special dar si beneficii pentru organism.

Utilizare produs: Pastele se pun la fiert aproximativ 7 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate.

O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite