Paste pentru supa, BIO demeter Allegra din grau dur si legume Tradizioni Padane 250 gr

Paste pentru supa, BIO demeter Allegra din grau dur si legume Tradizioni Padane 250 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17327
15,97 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Paste fainoase Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Paste pentru supa, BIO demeter Allegra din grau dur si legume Tradizioni Padane 250 gr de la L'origine

Paste pentru supa, BIO demeter Allegra din grau dur si legume Tradizioni Padane de la L'origine

Pastele pentru supa, bio demeter Allegra din grau dur si legume L origine au un aspect placut, sunt gustoase si sunt preparate din ingrediente provenite din agricultura biodinamica certificata, metoda prin care substantele active se produc in procentul cel mai mare.

Aceste paste sunt biodinamice si sunt produse integral din partea interna si cea mai rafinata a graului, aspect ce le face usor asimilabile de catre organism si digerabile in acelasi timp.

Cu siguranta vei remarca calitatea inalta a acestui produs si te vei bucura de un preparat gustos. Pastele se pun la fiert aproximativ 6 minute in apa clocotita sau direct in supele preparate, in timul fierberii. Certificare ecologica producator IT-BIO-006.

Produs in Italia. 

Gramaj: 250g

Compozitie: Faina de GRAU DUR** 98%, (pentru pastele portocalii) pudra de morcov* 2%(0.66% din produsul final), (pentru pastele verzi) pudra de urzici* 2%(0.66% din produsul final), (pentru pastele rosii) pudra de sfecla*(0.66% din produsul final). (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica )(**Ingrediente din agricultura ecologica si biodinamica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1421kj/336kcal, grasimi 1.7g din care acizi grasi saturati 0.3g, carbohidrati 66g din care zaharuri 2g, fibre 5.1g, proteine 11g, sare 0.02g.

Beneficii: Aceste paste sunt sunt preparate din ingrediente provenite din agricultura biodinamica certificata, metoda prin care substantele active se produc in procentul cel mai mare.
Cu siguranta vei remarca calitatea inalta a acestui produs si te vei bucura de un preparat gustos.

Utilizare produs: Pastele se pun la fiert aproximativ 6 minute in apa clocotita sau direct in supele preparate, in timpul fierberii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite