Paste fusilli BIO din grau dur si naut Tradizioni Padane 250g

Paste fusilli BIO din grau dur si naut Tradizioni Padane 250g
19,15 lei

Nu este in stoc

Descriere Paste fusilli BIO din grau dur si naut Tradizioni Padane 250g de la Tradizioni Padane

Pastele fusilli bio din grau dur si naut Tradizioni Padane, sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Sunt bogate in proteine si fibre. Nautul face parte din categoria leguminoaselor si este recunoscut pentru continutul bogat de proteine, grasimi sanatoase si fibre, fiind totodata o excelenta sursa de vitamine si minerale.

Nautul reprezinta un bun inlocuitor al carnii, acesta fiind si motivul pentru care aceste paste sunt potrivite pentru persoanele care adopta un stil vegetarian. Printre beneficiile importante se numara reglarea tensiunii arteriale si a activitatii cerebrale, mentinerea sanatatii inimii, intretinerea sistemului osos, reglarea functiilor digestive.

Aceste paste au o culoare galbuie placuta, un miros si un gust tipic de naut si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Pastele se pun la fiert aproximativ 5 6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust, sosurile de paste gata preparate.

O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane. Certificare ecologica producator IT-BIO-006. 

Compozitie: Faina de grau dur*, pudra de naut* 20%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1239kj/295kcal, grasimi 2.3g din care acizi grasi saturati <0.1g, carbohidrati 66g din care zaharuri 1.9g, fibre 4g, proteine 11g, sare 0.03g.

Beneficii: Nautul este recunoscut pentru continutul bogat de proteine, grasimi sanatoase si fibre, fiind totodata o excelenta sursa de vitamine si minerale. Nautul reprezinta un bun inlocuitor al carnii, acesta fiind si motivul pentru care aceste paste sunt potrivite pentru persoanele care adopta un stil vegetarian.
Printre beneficiile importante se numara reglarea tensiunii arteriale si a activitatii cerebrale, mentinerea sanatatii inimii, intretinerea sistemului osos, reglarea functiilor digestive.

Utilizare produs: Aceste paste au o culoare galbuie placuta, un miros si un gust tipic de naut si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite